MY BEST SUMMER FIND!

Moi! Mulle yksi parhaista kesäjutuista on ollut kiertää lähipitäjien pihakirppiksiä, joita on täällä päin ollut viime vuosina useita. Tänä vuonna tosin silmiin osui ajoissa vain yksi eli oli selvää, että sinne lähdettiin. Olen onnekas, että Merimies tulee näihin mielellään mukaan ja miksikäs ei, sillä tässäkin tapahtumassa tarjonta oli todella laidasta laitaan. Vanha talo lukuisten piharakennusten ja aittojen ympäröimänä on aina takuuvarma pulssinnostattaja ja sieltähän tämä tämän kesän helmikin löytyi – vanha rottinkipöytä! Parinkympin hinnasta ei tarvinnut edes tinkiä, kun pöytä salamana oli nostettu mulle sivuun. Ajattelin, että saan siitä söpön pienen kahvipöydän mökille.

 


Tai kotiin, sillä niinhän siinä kävi, että putsauksen jälkeen se alkoi näyttää aika kivalta olohuoneessa… Voi tätä tyylien kakofoniaa oikeesti! Tuossa kuvassa, jossa pöytä on mulla kainalossa näkyy pöydän jalassa jonkin verran tummentumaa, mutta se kaikki lähti onneksi pesemällä pois. Kunto on muutenkin kohdillaan, vain pari pinnaa on joistain ihan huomaamattomista paikoista poikki. Pöydästä ja aiemmin löytyneestä jakkarasta tuli jotenkin niin symppis pari, että pöytä saa toistaiseksi jäädä tänne. Minkälainen kirppiskesä teillä on ollut – onko tullut tehtyä löytöjä?Here it is – my best summer find so far! Rattan is something I´m all mad about at the moment, so there was no leaving this one behind. I think it makes a lovely pair with the stool I found earlier. To talk about eclectic home interior for sure! 😉


2 thoughts on “MY BEST SUMMER FIND!

  • Reply -heini- 12/08/2017 at 08:47

    Upea löytö ja pöytä! Mie en löydä kyllä koskaan mitään täältä kirppareilta.

    • Reply maiju 12/08/2017 at 09:21

      Ei täältäkään päin kovin usein löydy mitään huonekaluja. Sitä syystä kaikki isommat kirppistapahtumat ja pihakirppikset ovat niin hyviä! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *