DIY STORAGE BASKETS

Hei! Ajattelin tänään jakaa teille superhelpon tuunausvinkin, jolla saa pienellä vaivalla kivaa säilytystä lastenhuoneeseen. Ja erityisesti sille pikkusälälle, jolle on usein vaikea keksiä paikkaa. Mulla on jonkin sortin korifetissi eli katse kiinnittyy kirppiksillä automaattisesti aivan joka koriin sekä kaislasta, rottingista you-name-it punottuihin esineisiin. Lastenkokoa olevat pienet rivalliset kopat ovat erityisellä vaaravyöhykkeellä etenkin, jos hintakin on edullinen. Kuvissa on näistä hyvät esimerkit – olen niistä maksanut hyvä jos euron kappale!

Tosin kumpikin koreista on ollut alunperin täysin maalaamaton eli olen tehnyt niille kevyen makeoverin maalaamalla korien ulkopuolet kaapista valmiina löytyneillä maalinjämillä. Vaaleampi sävy on ylijäämää olohuoneen kaapistosta ja tummempi Valamo-sävyä makkarin maalausprojektista. Maalasin jälkimmäisellä myös hakka-lelun punaiset päädyt peittoon, kun kerran alkuun pääsin. 🙂 Musta nää korit on oivallinen tapa pitää paitsi lastenhuoneen järjestystä yllä, niin myös tuoda niitä kivoja yksityiskohtia sisustukseen.
This is my easy DIY tip for all of you guys with kids and lots of small stuff laying around. I bought these small baskets from flea markets (cost about 1 euro/piece) and painted them with some left over paint. I think the look changed dramatically and now they are nice storage for puzzle pieces, toy animals and etcetera.

7 thoughts on “DIY STORAGE BASKETS

 • Reply Bertta 02/06/2017 at 06:15

  Odotan aamulla oikein innolla, että mitähän kivaa olet jälleen keksinyt. Sinulla on todella hyvä silmä etsiä kauniita esineitä ja laittaa ne kauniiseen järjestykseen. Loistava tyylitaju tai joku sellainen 😉

  • Reply maiju 05/06/2017 at 06:50

   Kiitos aivan ihanasta kommentista! <3

 • Reply Maikku 04/06/2017 at 21:43

  Ihanat sävyt teidän lastenhuoneessa! Saanko kysyä mistä tuo matto on? Kiitos jo etukäteen tiedosta 🙂

  • Reply maiju 05/06/2017 at 06:49

   Kiitos! Matto on ostettu Anttilasta ja nimeltään Taival. En tiedä mikä on saatavuus tällä hetkellä (?)

 • Reply Linda 05/06/2017 at 16:00

  Hei! Luin vanhan blogisi puolelta postauksen, jossa olit käsitellyt Ikean ivar-kaapit Osmo colorin puuöljyllä. Yritin etsiä puuöljyä Kodin terrasta, mutta siellä oli vain puuvahoja värillä kuusi. En löytänyt mitään puuöljy-nimellä, oli vain öljypetsiä sun muita. Googlesta löysin jonkun toisen bloggaajan postauksen ivareiden maalauksesta puuvahalla, mutta lopputulos oli paljon peittävämpi kuin sun lopputulos, ja haluaisin omista ivareistani samanlaiset kuin siinä sinun postauksessasi. Voitko siis laittaa linkkiä minulle puusilmälle siitä käyttämästäsi puuöljystä, että voin hankkia samaa? 🤔 Kaunis kiitos! 😚

  • Reply maiju 05/06/2017 at 20:00

   Voi apua, oonpas mä kirjoittanut epämääräisesti tuosta, pahoittelen! Kyseessä on siis Osmo Colorin _puuvaha_ sävy kuusi. Musta lopputulos on todella läpikuultava eli itse laitoin Ivareihin heti sen kaksi vahakerrosta. Ainakin K-Raudat myy Osmoa. On muuten tosi riittoisaa eli se pieninkin purkki saattaa riittää kahteen Ivariin 🙂

   • Reply linda 06/06/2017 at 20:00

    Jess kiitos vastauksesta! Pitääpä siis hakea tuota puuvahaa ^_^ Ehkä se lopputulos on sitten eri riippuen millä sen tekee? Pitänee itsekin tehdä siis jollain rätillä 🙂 Tässä on se toinen löytämäni lopputulos: http://punahallakko.blogspot.fi/2016/11/olohuoneen-uudet-kaapit.html

    Tosi kaunis tuokin, mutta ehkä omaan makuuni liian peittävä. Tai ainakin sinun kuvissasi lopputulos näytti läpikuultavammalta. Vai osaatko sanoa onko livenä kuitenkin kuten tää toisen bloggarin lopputulos? Vitsit, oon kyllä sellanen jahkailija maalaamisen kanssa, tätäkin miettinyt varmaan jo vuoden 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.