ENKELINSIIPI

Ostin hetki sitten facebookin kautta kaksi enkelinsiiven vartta. Ne ovat nyt maljakossa juurtumassa. Toinen näyttää paremmalta mitä toinen eli ehkä saan niistä edes sen yhden kasvamaan. Musta tämä on niin huikean kaunis kasvi – pilkulliset syvänvihreät lehdet, joissa tummanpunainen alapuoli sekä tietysti tuo itse lehden muoto! Kerron, miten projekti etenee kunhan saan ne ensin multiin asti. Kasvatus- ja hoitovinkkejä saa antaa!
My next “floral” project. I´m hoping they´ll grow roots so I can plant them and enjoy that color combination of deep green and wine red! I don´t know the name in English, so if anyone here does, so please let me know!

2 thoughts on “ENKELINSIIPI

  • Reply Vilja @ muotoseikka\ 31/05/2017 at 06:52

    Minulla on enkelinsiipi, jonka olen nimenomaan saanut aikoinaan parina oksana, ja juurruttanut niistä. Enkelinsiipi kasvattaa juuret vedessä ihan hetkessä ja on melko kestävä kasvi ruukkuunkin päästyään. Välillä unohdan kastella omaani, mutta eipä tuo ole ottanut nokkiinsa. Omani olen sitonut varteen, koska muuten se tuppaa retkottamaan alaspäin. Harmi, ettei mulla ole siitä hyvää kuvaa. Varmasti onnistut tämän kanssa!

    • Reply maiju 02/06/2017 at 05:45

      Ihana kuulla! Varret on olleet nyt ehkä pari viikkoa vedessä ja niissä alkaa olla ehkä 2-4 senttiset juuret. Eli ehkä pian vois ajatella multiin siirtämistä. Musta tää on ihan älyttömnän kaunis, en malta odottaa, että saan istutettua!

Leave a Reply

Your email address will not be published.