MARIMEKKO HOME F/W 2017

Hei! Tapaan hieman vierastaa sitä tahtia, jolla uusia tuotteita ja mallistoja tuodaan nykyään markkinoille. Ensi syksyä ja talvea jo nyt ennen kuin kesästä on saatu edes pienen pientä lupausta. Yleensä en siis jaksa kiinnostua uusista mallistoista näin paljon etukäteen, mutta nyt oli tehtävä poikkeus. Marimekon ensi syksy ja talvi näyttivät insta-feedissäni nimittäin niin hyviltä, että oli aivan pakko klikata kuvien alkulähteelle eli Riikka Kantinkosken Weekday Carnival -blogiin! Näissä kuvissa on tunnelma ja stailaus todella kohdillaan – kerroksellisuus, luonnonmateriaalit, puunsävyt sekä sopiva värikkyys. Pakko tunnustaa, että kuva runsaansävyisistä pussilakanoista jää näiden kuvien myötä mun verkkokalvoille hautumaan syksyä varten! Miten on, kolahtaako ensi syksyn Marimekko?


All photos / Kaikki kuvat: Riikka KantinkoskiHi! I don´t usually follow new upcoming products or lines that closely. I see them appear, but I very seldom pay any attention to them. Like now it´s very hard for me to be interested in new fall or winter products, as there has not been ANY sign of summer yet. I want summer and sun, ice-cream and bare toes, not fluffy throws or other stuff that reminds me of the darkest and coldest season here in Finland. We´we barely moved on from those feelings, so co´moon! Still, these pictures got my attention as I saw Marimekko F/W 2017 appear on my insta feed this week. Gotta love the styling and those surroundings! I think I might just need a pair of those blooming bed sets in near future :).

7 thoughts on “MARIMEKKO HOME F/W 2017

 • Reply Susanna 11/05/2017 at 18:55

  Nyt täytyy sanoa, että ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen kolahti ja lujaa! Paljon värejä, joita meillä on. Ihanaa pehmeyttä ja aivan uusia kuoseja vanhojen kuosien (jotka vintagediggarille kovin tuttuja) uusintojen sijaan!

  • Reply maiju 11/05/2017 at 20:25

   Aivan samat fiilikset! Vihdoin vähän uudenlaista yhdistelyä, mutta samalla kuitenkin paluu klassiseen Marimekkoon! Täytyy kyllä pyörähtää joku päivä myymälässä, kun nämä on tulleet. Täytyy nähdä sävymaailma ihan luonnossa. Uudet kuosit ovat todellakin tervetulleita, iso peukku! 🙂

 • Reply Piia 12/05/2017 at 09:52

  Kyllä kolahti ja kovaa! Rakastuin sävymaailmaan totaalisesti, ihana lämpö, kerroksellisuus ja kodikkuus, jota jäin esimerkiksi tämän kevään mallistosta kaipaamaan. Nuo pussilakanat kuoseineen oli täälläkin ehdoton suosikki! <3

  • Reply maiju 12/05/2017 at 13:45

   Aivan naulan kantaan! Ilahduttaa myös nähdä kaksi suurinta Suomi-brändiä näin vahvasti yhdessä! 🙂

 • Reply toaletki 15/05/2017 at 11:02

  Beautiful bedroom, I really like the dressing table.

  • Reply maiju 31/05/2017 at 05:09

   As do I! Great mood in these pics over all!

 • Reply Fredagssvepet 20/17 | Living by W 19/05/2017 at 11:02

  […] är lite samma känsla i Marimekkos bilder för A/W 2017. Man är mer van att se den färgsprakande och mönstertäta delen av det finländska märket, men […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.