HAPPY HOMES WINNER AND FIND OF THE WEEK

Hei! Hideaways-kirjan arvonta päättyi eilen eli on aika julkistaa sen voittaja. Satunnaislukugeneraattori arpoi voittajaksi Heidin seuraavalla kommentilla; “Blogi näyttää ihanalta, kiva kun palasit. Mukana arvonnassa”. Onnittelut! Laitan sinulle sähköpostia!
 
Kuvista löytyy tänään yksi viimeisimmistä kirppislöydöistäni – tuo käden mallinen kynttilänjalka! Onko creepy? Tämä taitaa olla jo kolmas esine, jossa on joku kehonosa edustettuna, mikähän näissä kiehtoo, don´t know :). Tätäkään en voinut millään ohittaa, sillä käteen sopii paitsi pitkä kynttilä, niin myös tuikku! Käyn tässä sisäistä kamppailua sen suhteen, että olisiko musta perustamaan viikoittainen postaussarja, jossa olisi aina yksi lähiaikoina tekemäni kirppislöytö? Jokaiselta kirppispiipahdukseltahan ei todellakaan löydy järkevää ostettavaa, mutta toisaalta tämä voisi olla hauska tapa vähän haastaa itseäni. Saa huikata, miltä tällainen “viikon kirppislöytö” -postaussarja voisi kuullostaa? 🙂


Kirja saatu / Book giftedHmmm, I´m thinking of starting a weekly post series about my flea market finds. How does that sound? Here is one I found some days ago – a hand that holds a candle! I think it´s creepy and awesome at the same time :). And it goes for tealights as well!

Leave a Reply

Your email address will not be published.