RATTAN STOOL

Heippa! Vihdoinkin ulkona on paistellut vähän reippaammin aurinko ihme takatalvikelien jälkeen, tätä on niin odotettu! Kotona kevään tulo ei varsinaisesti ole vaikuttanut sisustukseen, meillä kun on niin verhotonta ja muutenkin aika vähän tekstiilejä, että ainakaan niiden vaihtamisella ei kovin paljoa saa ilmettä muutettua. Ainoa keväinen ostos on tuo Henkkamaukan okran värinen tyynynpäällinen, joka tuo sopivan piristeen mustavalkoisuuden keskelle. Päällinen oli mun makuun nähden riskiostos, mutta näköjään kannatti, sillä se sointuu onneksi kaislamaton sävyihin eikä ole liian keltainen.
 Mutta sitten taas tämä viimeisin kirppislöytöni toi melkein rantsukelit tänne sisälle! Vanha rottinkijakkara löytyi alle kolmella eurolla eli oli sanomattakin selvää, että se lähti mukaan! Jakkara on yllättävän painava ja tukeva (kestää jopa istumista), vaikka onkin vähän reissussa rispaantunut. Kävisi hyvin kukallekin alustaksi, jos vaan voisin sen tälle korkeudelle jättää. Vielä ei hetkeen voi, sillä vauva liikkuu samoilla taajuuksilla tekemässä tuhojaan. Kuvassa mallina toiminut araliakin on itse asiassa kirppislöytö (seitsemän euroa) – vanhat kukat ovat aivan ehdotonta parhautta niin kesät kuin talvet!
Hi! Spring has come very late this year, so I have not updated our home in anyway to look more “Springish”. That pillow in ochre is the only thing together with my newest flea market find – that vintage rattan stool! It was love at first sight although it has its flaws here and there. Like we all do, I guess. 🙂

4 thoughts on “RATTAN STOOL

 • Reply Lyde 05/05/2017 at 10:04

  Kiva jakkara! Kiinnitin ensimmäisenä kuitenkin huomioni tuohon kasviin, ihanan mallinen, sillä olisi varmaan joku tarina kerrottavanaan jos osaisi puhua 🙂

 • Reply Ravenwaves 05/05/2017 at 16:12

  Nätti kukka! Tätä on kysytty varmaan monesti aikaisemminkin, mutta mistä se teidän iso Lyyraviikuna on? 😀

  • Reply maiju 06/05/2017 at 05:51

   Se löytyi paikalliselta fb-kirppikseltä 😉

  • Reply maiju 06/05/2017 at 07:20

   Niinpä, tämä on ehkä noin viisitoista vuotias vanhus, joka tuli meille vähän reppanana, mutta on lähtenyt nyt uuteen kukoistukseen :). Rakastan näissä vanhoissa erityisesti tuota puumaista runkoa <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.