MAIJU SAW GOES STILL LIFE BLOGS

Hei! Ai että tätä päivää on odotettu – tervetuloa uuteen blogiini sekä sen myötä uudelle sisustamisen b l o g i s i v u s t o l l e nimeltään Still Life Blogs! Kun joulukuussa lopetin bloggaamisen en oikeasti tiennyt, mikä seuraava askel voisi olla. Tai tulisiko sellaista edes. Pitkään vaivannut blogiväsymys painoi päälle yhdessä Indiedaysin muutosten kanssa ja koin tarvetta keskittää koko energian pieneen Teukka-vauvaan ja perheeseen. Todella tervetullut päätös, jota ei ole tarvinnut katua!
 Olen silti koko ajan jollain tasolla tiennyt, että ehkä tämä ei kuitenkaan ollut tässä. Kipinä bloggaamiseen on kytenyt edelleen jossain takaraivossa. Alkuvuosi onkin mennyt ajatuksia ja eri vaihtoehtoja selvitellessä. Aika pian sen jälkeen on tullut se oivallus, että haluan tällä kertaa tehdä asioita täysin omilla ehdoillani. Palata ikään kuin juurilleni ja olla itsenäinen bloggaaja ilman portaaleja tai muita välikäsiä. Onnekseni samoja asioita pyöritteli mielessään myös toinen bloggaaja, Netta-Natalia, eli nyt me otetaan tämä suuri askel yhdessä! Tämän portaalin lisäksi päivänvalon näkee nimittäin myös meidän yhteinen yritys Still Life Studio!
Jatkan bloggausta omalla tyylilläni ja samoilla sisällöillä kuin ennenkin eli tulen kirjoittamaan pääasiassa sisustamisesta ja kotijutuista. Silloin tällöin vähän perhe- ja lapsiaiheita, mökkielämää sekä satunnainen ruokaresepti. Still life tarkoittaa asetelmaa ja sopii sekä mun että Netan ajatusmaailmaan enemmän kuin paremmin. Mua itseäni ainakin eniten ilahduttavat sisustamisessa ne pienet asetelmat ja yksityiskohdat, joihin on esimerkiksi kirppiksiltä löytynyt joku kiva juttu tuomaan vaihtelua! Kirppisteema tulee siis ehdottomasti jatkumaan kuten ennenkin. Isommista projekteista luvassa on ainakin tee-se-itse -kerrossänky lapsille sekä Ikean keittiönkaapeista hakkeroitu koko huoneen levyinen kaappisysteemi eli stay tuned for that!

Sivusto vaatii vielä vähän viilausta suuntaan jos toiseenkin, etenkin mobiilinäkymä eli toivon kärsivällisyyttä. Samoin pienet kauneusvirheet, jotka omaa silmää vielä häiritsevät. Emme niiden takia kuitenkaan halunneet enää viivästyttää julkaisua eli Vappu-hulinoiden siivittämänä TERVETULOA tänne uuteen blogiini!!

Welcome to my new blog and portal Still Life Blogs!! This is a very exciting step I´m taking with my great friend Netta-Natalia, who is my blog colleague here at Still Life Blogs and also the co-founder of our joint interior company Still Life Studio! The content of my blog will continue the same – lots of vintage and flea market finds, budget tips and of course those small still life photos from our home. The pages may suffer from minor bugs and blemishes, I hope you don´t mind. 

22 thoughts on “MAIJU SAW GOES STILL LIFE BLOGS

 • Reply Viivi / Pilviraitti blogi 01/05/2017 at 06:04

  Onnea uuteen blogiin ja uusille tuulille! Mahtavaa, että palasit bloggaamaan. Teidän koti on niin kaunis. 🙂

  • Reply maiju 02/05/2017 at 07:44

   Kiitos paljon Viivi! On kyllä tosi kiva palata taas bloggailemaan etenkin kun nyt saan tehdä asioita täysin oman mielen mukaan! <3 <3

 • Reply Anna S. 01/05/2017 at 06:09

  Jee! Mahtavaa, mielöttämän suuret onnittelut <3 ja ihanaa, että olet takaisin 😉

  • Reply maiju 02/05/2017 at 07:45

   Kiitos Anna! <3 Tauko teki hyvää eli nyt todellakin tuli havaittua, että on se bloggaaminen niin oma juttu että sitä haluaa jatkaa!

 • Reply Vilja @ muotoseikka\ 01/05/2017 at 06:54

  Mahtava uutinen! Molempia teitä on kaivattu. Hienon askeleen olette ottaneet. Jään innolla odottamaan jatkoa.

  • Reply maiju 02/05/2017 at 07:47

   Kiitos Vilja! <3 Tää kyllä tuntuu aivan parhaalta mahdolliselta ratkaisulta! Yksin ei tähän olisi tullut lähdettyä eli olen ikionnellinen, että ollaan Netan kanssa tässä samassa veneessä ja voimme kehitellä juttuja yhdessä eteen päin! 🙂

 • Reply Kati K 01/05/2017 at 06:58

  Vihdoinkin! Jee, hienoa – täällä on odotettu.
  Ihanaa vappua ja onnea uudelle tuulelle ❤

  • Reply maiju 02/05/2017 at 07:48

   Kiitos Kati! <3 <3 Tästä on todella hyvä jatkaa!

 • Reply Elina // Talo Markki 01/05/2017 at 07:23

  Onnittelut uudesta alusta! Hienoa että olet palannut taas blogimaailmaan, ja voimme inspiroitua kauniista kuvistasi. Tyylikäs uusi ilme 🙂

  • Reply maiju 02/05/2017 at 09:06

   Kiitos Elina! <3 Paljon blogattavaa on jo "kasautunut" eli kiva päästä taas jakamaan omia aivoituksia tänne 🙂

 • Reply elina 01/05/2017 at 08:31

  Onnea uudelle alulle! Hyvältä näyttää. Pitkään olen taustalla sinua seuraillut, mutta harvoin tulee kommentoitua. Tykkään tyylistäsi kovasti.

  • Reply maiju 02/05/2017 at 09:06

   Kiitti Elina! <3

 • Reply Sirpa Mikkonen 01/05/2017 at 11:17

  Voi jee! Ihanat ja onnea teille! Näyttää jo nyt ihan mielettömän upealle 🙂

  • Reply maiju 02/05/2017 at 09:07

   Kiitos! Tuntuu hyvältä tehdä asioita oman mielen ja vision mukaan! 🙂

 • Reply Idis & Interiööri 01/05/2017 at 18:40

  Onnea 🙂

  Mukava kun palasit!

  • Reply maiju 02/05/2017 at 09:08

   Kiitos!! <3 <3

 • Reply Mirella 01/05/2017 at 20:19

  Niin mahtavaa, että olet täällä taas, inspiraation lähteeni. =)
  Onnittelut tyylikkäästä paluusta, tästä tulee niin huippu juttu.
  Teille molemmille!

  • Reply maiju 02/05/2017 at 09:09

   Kiitos Mirella!! Enpä olisi voinut parempaa henkilöä saada tähän projektiin. Oon todella ikionnellinen, että otettiin tämä askel yhdessä Netan kanssa! 🙂

 • Reply Lyde 02/05/2017 at 11:39

  Ihanaa, ja onnea uudesta alusta!

  • Reply maiju 03/05/2017 at 21:02

   Kiitos paljon!! <3 <3

 • Reply Villis 03/05/2017 at 13:55

  Mukavaa, että tulit takaisin! Sisustaminen on niin sinun juttusi ja annoit todella mukavia vinkkejä ja kauniita kuvia kauniista kodistasi!

  • Reply maiju 03/05/2017 at 21:07

   Kiitos ihanasta kommentista! <3 Blogitauko oli kiinnostava "ihmiskoe" mulle itelleni eli mietin monta kertaa, että näinköhän se kiinnostus sisustusjuttuihin loppuu, kun en enää bloggaa.. joo ei todellakaan! Mun aivokapasiteetista ilmeisesti osa menee aina vakiona näihin juttuihin, teki mitä teki, heh! Eli todellakin ihanaa, että nyt voin taas blogata niistä! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.