MISTLETOE

Hei! Halusin tänä jouluna meille mistelin oksan, vaikka tuommoinen jenkkijuttuhan se alunperin on. Mistelissä viehättää ehkä eniten se, että siitä syntyy joulukotiin yksi kaunis yksityiskohta lisää, sillä vihreäähän ei tähän vuodenaikaan voi olla liikaa! Tein messuilla yhteistyötä Anemone-kukkakaupan kanssa, joten päätin kysellä oksia sieltä. Misteli ei ehkä ole suomalaiskodeissa vielä kovin tuttu tai suosittu, mutta Anemonesta sitä on ollut jo monena jouluna saatavilla. Sinne siis, jos misteli kiinnostaa omaankin kotiin! Tämmöinen kukkalover olisi löytänyt valikoimasta paljon muutakin kotiin vietävää, esim. Amarylliksiä oli huikean korkeina leikkoina sekä valkoisena että syvän viininpunaisena, ah!


Kukat saatu

pakettejalahjapaketit

Laitoin oksan tähän makkariin kuvaamista varten, mutta ehkä sen voisi jouluna laittaa jonnekin vähän keskeisemmälle paikalle. Kuten keittiön oviaukon päälle. Meillä ei tulevina päivinä tosin varmaan kovin paljoa pussailua harrasteta, sillä kaikki lapset ovat tällä hetkellä kuumeessa! Vauva-rukkakin. Onneksi päävastuu jouluruoista on anopilla ja omalla to-do -listallani on vain muutama juttu. Näemme nimittäin merimiehen kanssa vasta joulupöydässä, sillä hän on siihen asti töissä. Niin tyypillistä. Nyt vaan toivon, etten itse saa samaa flunssaa. Vielä ainakin tuntuu ihan hyvältä :).


mistelinoksa

Hi! I wanted to hove some mistletoe branches for Christmasthis year as I´ve not had them before. Can´t have too much green this time of the year.. I think it looks quite lovely with those pearly white berries and all. Unfortunately there will not be that much kissing under it as all my three kids are having a feber.. And sailor is at work, how typical is that! I hope I won´t get the flu myself, keeping my fingers crossed… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.