SHINE ON

Joulukuista väsynyttä valoa. Vihreä sentään vähän raikastaa tunnelmaa. Kuvat ovat tällä kertaa lähinnä tämmöistä fiilistelyä, kun piti taltioida Teukka uudessa Pink Floydin t-paidassaan ;D! Poika oppi muutama päivä sitten konttaamaan ja voin sanoa, että pulassa ollaan! Kaikki sähköjohdot kiinnostavat, samoin Ainan leikit. Päälle takat ja roskikset, ja mitä tässä vielä keksitäänkään, kun voimat kasvavat ja hän huomaa oikeasti pääsevänsä mihin ikinä mieli halajaa. Tukea vasten noustaan myös ylös. Vielä riittää, että hänet käy nostamassa pois epäasiallisista paikoista, mutta ei varmaan kauaa. Sitten nostellaan tavaroita seuraavat puolivuotta ainakin! Kunpa iso lyyraviikuna ruukkuineen saisi olla rauhassa… Sitä kun ei nostella yhtään mihinkään! 😉


joulukuun-valopink-floyd-t-shritbaby

Molemmat arvonnat ovat tulleet päätökseen ja kerron niistä ensin Omin-arvonnan voittajan. Hän on nimimerkki Sinikka, onnea! Laitan sinulle sähköpostia.


baby-toesunisiepparivauva

2 thoughts on “SHINE ON

  • Reply Salla 20/12/2016 at 12:37

    Mielettömät hiukset pojalla! 🙂

    • Reply Maiju 21/12/2016 at 13:24

      Heh joo, ollut syntymästä asti, mutta nyt on hiukset läheteneet ihan uudellalailla kasvamaan! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.