CHRISTMAS IN THE KITCHEN

Hei! Nyt niitä eilen lupaamiani koristeita, joita keräilin metsäretkeltä. Ihastuin erityisesti noihin punertaviin oksiin, jotka taipuvat kauniisti eri suuntiin. Aivan loistava paikka ripustaa viime vuonna ostamiani lasipalloja, joita ei voi laittaa mihin tahansa kantimiin. Ne nimittäin painavat jonkin verran ja materiaalin vuoksi ei huvita ottaa riskiä, että ne liian hentoisista oksista solahtavat lattialle. Ei ehkä mikään jouluisin asetelma, mutta tuo sopivaa vaihtelua keittiöön. Glitterikuusista tulee sentään vähän blingiä asetelmaan.


jouluinen-keittio

Joulukoristeiden laittaminen on tänä vuonna ollut mun mielestä tavallista haastavampaa ja uskon tietäväni mistä se johtuu. Suurin tekijä on varmasti viherkasvit, joita meillä on enemmän kuin koskaan. Ne vaativat tilaa ympärilleen ja yleensä myös ne parhaimmat paikat tasoilta ja ikkunoiden läheisyydestä. Siihen jos tuo vielä jotain ekstraa joulukoristeiden muodossa, niin nurkat ovat äkkiä tukossa eikä kokonaisuus toimi. Niinpä jouluisten juttujen laittaminen on vaatinut aika paljonkin uudelleen järjestelyä, jotta jouluvaloille, kynttilöille ja kukille on tullut tarpeeksi tilaa. Keittiön pieneen kuuseen ajattelin vielä askarrella jonkinlaisia paperikoristeita ja sitten joulujutut saavat täällä riittää.


joulukoti

From nature to our kitchen. These are the branches I collected yesterday, I think the glass balls fit there perfectly.

4 thoughts on “CHRISTMAS IN THE KITCHEN

 • Reply Sirpa 20/12/2016 at 07:05

  Vähän sama täällä, liika tavara pistää ahdistamaan, joten joulun tieltä on saanut karsia normitavaroita pois. Tosin meillä ei ihan älyttömästi joulua ole esillä, kynttilät ja joulukuusi saa aikaan ihan kivan tunnelman 🙂

  • Reply Maiju 21/12/2016 at 13:26

   No se on justiin toi, että pakko kyllä on karsia jos haluaa, ettei joka nurkka ole täyteen ahdettu! Mullekin riittää, että tekee niille muutamille jouluisille jutuille tilaa ja muuten sisustus on kuten ennenkin! 🙂

 • Reply Minna / Kotona ja kaukomailla 21/12/2016 at 00:24

  Onpas ihanan näköistä, ja jo muutama juttu riittää jouluisen tunnelman luomiseen! Meilläkään ei ole kummoisia joulukoristeluja tänä vuonna, mutta hyvin se tunnelma syntyy kun vähän laittaa kynttilöitä ja lyhtyjä, ja kuuntelee joulumusiikkia. 🙂

  • Reply Maiju 21/12/2016 at 13:23

   Kiitos! Ja ihan samaa mieltä, ettei kovin paljon koristeluja tarvita. Mua ainakin alkaa liika koristelu kyllästyttää aika nopeasti eli niistä muutamista ehkä nauttii sitten pidempään. Ja samalla välttyy kaiken purkamiselta, on siinäkin aina oma urakkansa joulun jälkeen 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *