MULLED WINE AND FUTURE PLANS

Hei! Tasan kymmenen päivää jouluun, aika uskomatonta miten pitkälle tässä kuussa ollaan jo ehditty! Meillä on lahjat pääosin hankittu eikä muutenkaan ole kummoista joulustressiä. Kunhan ollaan ja nautiskellaan lasten kanssa vapaista päivistä kotona. Kohta se nimittäin tässä muodossaan päättyy ja palaan osa-aikaisesti töihin. Onneksi merimiehen ja mun omat työt pystyy lomittamaan niin, että pystymme edelleen hoitamaan lapset kotona eikä varsinkaan Theon tarvitse aloittaa päivähoidossa. Blogin puolella on muuten myös tiedossa vähän uusia kuvioita, mutta pystyn kertomaan siitä lisää, kunhan kaikki on täysin varmaa!

Kuvat ovat tällä kertaa lähinnä tämmöistä fiilistelyä. Tänä vuonna en oo vielä ehtinyt kyllästymään glögiin ja varsinkin vaaleat versiot ovat suosikkeja. Perinteisten Tsaikka-lasien sijaan tykkään tänä vuonna juoda glögin tuommoisista simppeleistä laseista

Ja lopuksi vielä hyviä uutisia moonangel-nimimerkille, sillä voitit Sasha Kretovan kalenterin vuodelle 2017, onnea! Laitan sinulle sähköpostia!


light-gloggvaaleaa-glogiahavujamulled-wine
Mulled wine, love it! Besides the lovely taste, I also like the aesthetic side of this drink! So cozy!

4 thoughts on “MULLED WINE AND FUTURE PLANS

 • Reply moonangel 15/12/2016 at 09:24

  Kiitos vielä tätäkin kautta! Kauniin näköisen glögi-pöydän olet kattanut 🙂

  • Reply Maiju 15/12/2016 at 21:15

   <3 <3

 • Reply Anna 19/12/2016 at 14:07

  Ihanan näköinen kattaus Pakko kysäistä mistä olet löytänyt pyöreän pellavaisen pöytäliinan? Olen moista itse hetkisen jo mestästänyt. 🙂

  • Reply Maiju 21/12/2016 at 13:30

   Kiitos – joudun tuottamaan pettymyksen, sillä pöytäliina ei ole pyöreä vaan tavallinen neliön muotoinen. Oon tehnyt sen pellavaisesta aluslakanasta! Tuplaleveästä kankaasta tosin voisi sen pyöreänkin ommella, valmisliinoissa ei mitta taida riittää tähän 128 cm pöytään…

Leave a Reply

Your email address will not be published.