WREATHS X 2

Hei, pientä joulufiilistelyä on ollut ilmassa. Hain havuja ja kehittelin niistä muutamia koristuksia. Kannattaa katsella mitä kotoa löytyy jo valmiiksi ja miettiä voisiko niistä tuunata jotain jouluista. Pieni Aarikan kynttiläjuttu ainakin muuttui kivasti, kun kietaisin ympärille pari havunoksaa.


helppo-joulukoriste-tuunauskranssin-tekoapieni-joulukoriste

Toinen, jonka tein on tuommoinen kranssityyppinen. Nyt on oikea kranssivuosi – ei taida olla sisustusblogia, josta sellaista ei ohjeineen tai ilman löytyisi! Ja onhan ne hienoja sekä ihanan edullisia ja yksinkertaisia kausipiristyksiä. Lisäsin omaan versiooni vähän blingiä muutamalla messinkikulkusella, joita löysin useamman pussin SPR:ltä. Näissä ei ole ohuen rautalangan lisäksi muita ihmeellisyyksiä eli hyvin vähällä saa kranssin aikaiseksi.


puolikranssi-diy puolikranssi

Wreaths are in season. They are everywhere! But I´m not complaining, there are seldom things that are both cheap and easy to do! And look very nice. I did two small ones. One DIY idea is still finding it´s way, stay tuned… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.