IT´S ALL FINE

Huomenna on parempi päivä. Yleensä jos joku asia on huonosti ja ahdistaa, tapaan lohduttautua sillä, että seuraavana päivänä asiat eivät enää näytä yhtä huonoilta. Valitettavasti tämä sääntö ei päde vallitseviin kuvausolosuhteisiin eli huomenna todennäköisesti ei ole parempaa päivää. On vain synkkiä päiviä ja niiden päälle vielä vähän harmaampia päiviä. Kuten tänään.


skinn-soffa

Kuvattavia juttuja on siis lykättävä joko keväälle tai nieltävä se tosiasia, että jälki on huonoa. Bloggaajana mun on kai valittava jälkimmäinen. Tämä siis pohjustuksena siihen miksi ette hirveästi saa irti, kun hehkutan tuon ihanan mohair-tyynyn kaunista viininpunaista sävyä ja karvan elävyyttä! Se sopii mun mielestä hyvin samettityynyjen kaveriksi tuomalla vähän vaihtelevuutta joukkoon.

Toinen uusi juttu täällä on tuo Paper Collectiven juliste, jotenkin sopii tämän postauksen henkeen… Yritän olla optimistinen.. Merkin julisteista menee 10 % johonkin hyväntekeväisyyskohteeseen ja tämän Börge Bredenbekkin julisteen kohdalla taho on syöpätutkimus. Muutenkin julistella on Joutsenmerkki. Taisi olla mun ainoa Black Friday -ostos. Kovasti tykkään.


bloomingville-mohair

Oh my, this darkness is not okay! Taking photos is nearly impossible and we do have big windows! But as a blogger I can´t wait for better conditions so I need to take it as it is. Crappy photos, I´m sorry. But at least the blog is updated and I can show you my two favorite things right now – that lovely vine red mohair cushion from Bloomingville and a poster that says, it´s all fine :).


2 thoughts on “IT´S ALL FINE

  • Reply Olivia 13/12/2016 at 16:32

    Mistä nuo ihanat tyynyt on ostettu? 🙂

    • Reply Maiju 14/12/2016 at 09:58

      Ruskea on Åhlensista ja viininpunainen Royal Design -nettikaupasta 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.