HOME GYM VOL 2.

Yhteistyössä Suomen Voimistelutuotteen kanssa


Meidän perheen pitkäaikainen haave toteutui, kun lastenhuoneeseen saapui puolapuut! Näitä on mallailtu ja mietitty pitkä tovi, jotta saataisiin lapsille hyvää motoriikkatreeniä ja itselle paikka, jossa herätellä uinuvia lihaksia muun muassa leuanvetoon. Saimme puolapuut Suomen Voimistelutuotteelta, joka valmistaa puolapuut kotimaisesta koivuvanerista ja massiivikoivusta. Puolapuut kantavat aina 120 kiloon asti ja niiden kaikki reunat on pyöristettyjä ja muotoilu muutenkin käteen sopivaa! Sisustaja tietysti miettii aina myös ulkonäöllisiä seikkoja, mutta mielestäni puolapuiden ilme on ihanan klassinen eli ne sulautuvat melkolailla täydellisesti lastenhuoneeseen. Kuin olisivat aina olleetkin juuri tuossa.


Voimistelutuotteet saatu

valkoiset-puolapuutpuolapuut-valkoinen jumpparenkaat

Samalla saimme kokeiluun Voimistelutuotteen uuden jumpparengasmallin. Tai itse renkaat ovat aivan samanlaiset kuin ennenkin eli käsityönä tehtyä koivuvaneria. Uutta ovat nuo valkoiset hihnat, joissa on kätevä tarranauhakiinnitys. Nyt nauhat eivät enää roiku valtoimenaan vaan ne saa siististi kiinni. Myös nauhojen säätömekanismi on aiempaa kätevämpi eli renkaiden laskeminen ja nostaminen käy nopeammin. Itse tykkään tästä valkoisesta enemmän siitä syystä, että nauhat erottuvat nyt vähemmän muusta sisustuksesta.

Vaikka puolapuutkin ovat lasten mieleen, ovat renkaat silti heidän ehdoton suosikki. Koska niiden varassa voi pyöriä hulluna, ottaa kovat vauhdit tai vaikkapa keinua pujottamalla jalat läpi renkaista. Niiden viehätys ei tunnu loppuvan millään, koska koko ajan on uutta kokeiltavaa ja opeteltavaa. Jos siis mietit hyvää lahjaa pukinkonttiin, niin tässä on ehdottomasti kaksi harkitsemisen arvoista!


voimistelurenkaatkiinnitys-voimistelurenkaattemppuilua-renkailla

4 thoughts on “HOME GYM VOL 2.

 • Reply Heidi 29/11/2016 at 17:42

  Ihania temmeltäjiä! Pieni kysymys, miten ja mihin olette kiinnittäneet voimistelurenkaat?

  • Reply Maiju 30/11/2016 at 19:27

   Hei, meillä on paneelikatto eli koukut on kiinnitetty katon koolauksiin. Muidenlaisten kattojen kanssa en osaa neuvoa – kannattaa kysyä Voimistelutuotteelta tai esim rautakaupasta (?)

 • Reply mirella 29/11/2016 at 19:52

  Hei olisitko saanut meille lukijoille jonkun alennuskoodin vaikka tonne Suomen Voimistelutuotteelle? Itsellä nuo renkaat keikkunu ostoslistalla,ja pieni ale olis kyllä paikallaan

  • Reply Maiju 30/11/2016 at 19:24

   Hei, kysyin asiasta, mutta nyt ennen joulua ei valitettavasti ole tulossa muuta alea kuin nuo valkoiset remmit mustien hinnalla (säästö 10 €).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *