THE FAVORITE ONE

Hei! Tämä kynttelikkö ei tainnut näkyä viime vuonna blogissa ollenkaan, mutta tänä vuonna ajattelin, että se ansaitsee ihan oman postauksensa. Ilahdun sen näkemisestä nimittäin joka vuosi, sillä malli on perinteisistä kyntteliköistä niin poikkeava. Tuollainen moderni ja ajaton, mutta ehkä samalla myös vähän kitsch :D.


valkoinen-kynttelikkokynttelikko-valkoinen

Kynttelikkö on kirppislöytö muutaman vuoden takaa, enkä toistaiseksi ole nähnyt samanlaista missään muualla. Mun oma veikkaus on, että tämä on joku Ikean ikivanha malli (?), mutta mitään leimoja tai tarroja siitä ei ole. Jos jollain on samanlainen tai jotain tietoa tästä, niin kertokaa ihmeessä! Alkuperällä ei toisaalta ole mulle kauheasti merkitystä, sillä suosikkina sen asema on aivan vankkumaton :).


design-advent-julstakesuosikki-kyntelikko


Here is one of my favorite Christmas decorations. I´ve bought it from a flea market, so the origin is unknown. I think it´s old IKEA, but one never knows.

2 thoughts on “THE FAVORITE ONE

  • Reply Emma 28/11/2016 at 21:20

    Oi, onpas siinä mainio kynttelikkö! Kelpaisi meillekin eli jos joku tietää valmistajan niin vinkatkoon!

    • Reply Maiju 30/11/2016 at 19:28

      Niinpä! Haluisin myös tietää, että mistä tämä on! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *