GLÖGG

Hei! Ostin eilen ekan pullon glögiä, kun satuin löytämään aiheeseen sopivat kupitkin kirppikseltä. Ajattelin ne kyllä hyasinteille, mutta kiva käsituntuma houkutteli kokeilemaan ensin glögille. Korvattomissa mukeissa on yleensä se huono puoli, että ne tuppaavat lämpenemään turhan kuumiksi eli juominen on hankalaa kun kädet meinaavat palaa. Näissä reunat ovat kuitenkin niin paksua tekoa, ettei kuppi pahemmin kuumentunut ja tänään huomasin, että sama muki valikoitui myös teelle ja aamukahville! Uusi lemppari on siis syntynyt..


glogiajouluinen-glogihetki

Tuoli saatu messuyhteistyöstä

Vanha lemppari puolestaan on pipareiden ja aurajuuston yhdistelmä, enää puuttuu päältä viikunahillo, jota en tällä kertaa löytänyt kaupasta. Kai näillä eväillä glögikausi on taas aloitettu! Jännä, miten seitkytlukulainen tunnelma tästä syntyi, ehkä se juuri tummien ja murrettujen sävyjensä puolesta kiehtoo tällä hetkellä. Toisessa kuvassa on vähän laajempi vilaus, jossa näkyy meille jäänyt messuvieras eli Cuero Designin lepakkotuoli. Kirjoittelen siitä enemmän vähän myöhemmin!


pipareita-aurajuustoa-viikunahilloa savikupit

Glögg or mulled vine, it has many names. I bought my first bottle yesterday after, I found these two mugs. Maybe little bit rustic for my taste, but I like how they feel. Have a nice Saturday folks!

Leave a Reply

Your email address will not be published.