MINI SLEEP CATCHER

Hei ja tervetuloa perjantai! Pienet detaljit ovat mun mielestä sisustuksen suola, joten rakastuin oitis tähän minikokoiseen unisieppariin. Theon syntymää odotellessa mietin (vauvan terveyden lisäksi) ehkä eniten sitä, millainen nukkuja hän olisi. Kokemusta on nimittäin sekä supernukkujasta, että 2,5 vuoden valvomisesta.

Theo on nukkunut tähän asti melko hyvin, toki heräilee edelleen 2-4 kertaa yössä, mutta ei jää heräämisensä jälkeen yleensä valvomaan. Poika on myös nukahtamisessa todellinen talentti eli tähän asti hänet on iltaisin saanut vain peitellä omaan sänkyynsä ja uni on tullut – siepparin ansiosta tai ei – heti :). Yöllä käyn nappaamassa hänet aina johonkin aikaan mun kainaloon, jos näyttää että uni ei heräämisen jälkeen heti tule. Vauvan kanssa nukkuminen on vähän rajoittavaa, kun omaa asentoa ei voi vaihdella miten haluaa, mutta lämmin, tuhiseva vauva on viekussa niin ihana, että en edes yritä saada häntä omaan sänkyyn. Mukavaa viikonloppua kaikille!


pieni-unisiepparibaby-sleepingkuivakukkababy-feet

Have a nice Friday everyone!

6 thoughts on “MINI SLEEP CATCHER

 • Reply Lennu 18/11/2016 at 16:08

  Ihana unisieppari ja poika tietty!
  Meidän nuorimmainen on 9kk ja tuhisee myös osan yötä vieressä. Tavoitteena unikouluttaa jouluun mennessä eroon yösyönneistä…

  • Reply Maiju 18/11/2016 at 21:58

   Teukkakin syö vielä 1-2 krt/yö, ja onhan se vähän rasittavaa. Nyt alkaa ruoka-annokset olemaan sen verran isoja päivisin, että saattaisi pärjätä jo ilmankin… Helpostihan siitä tulee vain tapa. Mutta annan nyt muutaman kuukauden vielä “armonaikaa” ja katsotaa jäisikö vähitellen itsekseen pois. Tsemppiä teille! 🙂

 • Reply LA 18/11/2016 at 19:59

  Se on dream catcher 😉

  • Reply Maiju 18/11/2016 at 21:59

   Heh, tosiaan – mutta vauvan uniaiheeseen liittyen oikaisin vähän mutkia 😉

 • Reply Sanna/ Sisustus COCO 18/11/2016 at 20:16

  Tosi kaunis sieppari ja mikä pienokainen <3
  Mukavaa viikonloppua.

  • Reply Maiju 18/11/2016 at 21:55

   Kiitos ja samoin hyvää viikonloppua sinne! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.