EUCALYPTUS

Hei! Hyvää Isänpäivän aamua kaikille! Meillä ei ole tänään mitään seremonioita, sillä merimies on töissä. Perinnettä pidettiin yllä jo viime viikonloppuna.

Olenko ainoa, jonka mielestä eukalyptuksen oksia on tänä syksynä näkynyt aiempaa enemmän sisustuksissa? Itse olen pidemmän aikaa tykännyt kokovihreistä kimpuista, koska ne sulautuvat keittiön sävymaailmaan helpoimmin. Ei tarvitse miettiä mätsääkö kukkien sävy muihin väreihin. Yleensä ei. Vihreät kimput usein myös säilyvät hyvinä pitkään, helposti viikonkin.


eukalyptuksen-oksateukalyptuksen-oksa2

Eukalyptuksesta löytyy muutamia variaatioita ja nyt ensimmäistä kertaa ostin leikkona tätä, jossa on hento kukinta sekä kauniit suipon malliset lehdet. Kuten muissakin, niin myös tässä on ihana eukalyptuksen tuoksu! Kieltämättä pieni jouluaskartelufiilis heräsi heti :). Ehkä laitan projektin pystyyn, kun oksat eivät enää näytä hyviltä maljakossa ja ne ovat valmiit kuivatettaviksi.
A hint of Christmas. That thought crossed my mind, when I brought these eucaluptus branches home. I think they are just perfect and as they eventually start to fade, I will definitely see if I come up with something that´s suitable as an early Christimas decoration…

4 thoughts on “EUCALYPTUS

 • Reply Nadia Kaplan 13/11/2016 at 17:50

  Lovely. It’s really beautiful 🙂
  Have a lovely day.

  • Reply Maiju 15/11/2016 at 21:01

   Thank you, you too! 🙂

 • Reply Marika/kotini on helmeni 15/11/2016 at 08:46

  Kaunis kimppu! Minulla on blogissa sinulle haaste, vastaa jos haluat.

  • Reply Maiju 15/11/2016 at 21:00

   Kiitos, käyn kurkkaamassa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *