X-MAS LAUNCH

Hei! Oon perinteisesti ottanut joulukoristeet esille joulukuun ensimmäinen päivä. Nyt tehtiin poikkeus ja toin joulukoristelaatikon jo nyt alas vintiltä. Ajattelin, että joulutähdet voisi ainakin laittaa ikkunoihin sekä muutenkin käydä läpi nykyisiä koristuksia. Mun ehdottomia lemppareita on nämä paperikoristeet, joita on tullut hankittua parina viime vuonna. Olisi kiva ripustella niistä johonkin huoneeseen joku kiva asetelma. Nyt voisi kerrankin olla ajoissa myös joulukorttien suhteen, Teukka ainakin näytti syötävän suloiselta tonttulakki pienessä päässä, aaw! Onko teillä suosikkijoulukoristetta? Entä milloin otat koristeet esille?


paperikoristeitahoneycomb

4 thoughts on “X-MAS LAUNCH

 • Reply Hanna 11/11/2016 at 11:49

  Koristelu alkoi eilen! Naapuritalossakin näkyi jo ikkunatähtiä, joten kaivoin omianikin esille. Yhdestä vaan on lamppu palanut, joten homma jäi vähän kesken. Eilen myös panin kranssin ulko-oveen. Se on havukranssi, jossa on harmaasta pellavasta solmittu rusetti, ei siis (varmaan?) liian jouluinen. Ja se roikkuu ovessa pitkään joulun jälkeenkin.

  Joulukuusi on mun “lempijoulukoristeeni”! 😀 Lisäks tykkään Saksasta ostamastani punatakkisesta pähkinänsärkijäukkelista. Se on sopivan höpsö, kun muuten en vastaavia koriste-esineitä tai punaista väriäkään liiemmin harrasta.

  • Reply Maiju 15/11/2016 at 21:03

   Kuulostaa just hyviltä valmisteluilta – mäkin aloitan valoilla ja vähän neutraaleimmilla koristeilla ja vasta ihan lähellä ne jouluisimmat jutut, jos ollenkaan. Musta tommoset nostalgiaesineet kuten pähkinänsärkijäukkeli ovat niitä parhaita ja tuovat sen oikean tunnelman!

 • Reply Nappi 14/11/2016 at 16:03

  Ihania koristeita siellä

  • Reply Maiju 15/11/2016 at 21:01

   Kiitti, suosikkeja vuodesta toiseen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *