FRANCO ALBINI OTTOMAN

Yhteistyössä Sika Design


Hei! Yksi Vasara-messuosastomme sponsoreista oli tanskalainen Sika Design, joka on vuodesta 1942 valmistanut käsintehtyjä rottinkihuonekaluja. Moni ehkä tunnistaakin esimerkiksi jo klassikoiksi nousseet Renoir-keinun ja Michaelangelo-daybedin. Ajaton muotoilu on kestänyt tähän päivään asti ja rottinki materiaalina on suosituimpaa kuin koskaan. Jos meillä olisi vähän enemmän tilaa, hankkisin heti rottinkikeinun ihan jo siitäkin syystä, että siitä tulee mieleen edesmennyt pappani. Ja onhan se sellainen lasten suosikki muutenkin. Villeimmissä sisustusunelmissani asuisin tietenkin vanhassa omakotitalossa, jonka iso lasikuisti olisi sisustettu rottinkihuonekaluilla, ah ehkä joku päivä..


Franco Albini Ottoman saatu

sika-design-ottomansika-design-rattan

Oon ennenkin huomannut, että ihastun helposti tuotteisiin, joissa on pyöreitä muotoja. Tämä Sika Designin Franco Albini -rahi ei tehnyt poikkeusta vaan se oli rakkautta heti sillä kuuluisalla ensi silmäyksellä. Luonnonvärinen rottinki on ihan superkaunista eli halusin tuoda ottomaanin hienona yksityiskohtana osaksi messusisustusta. Nyt messujen jälkeen rahi on tullut jäädäkseen meille ja sen päällä on jo ehditty lepuuttaa jalkoja sekä sytytellä takkaan tulia. Suomessa Sika Designin edustus löytyy muuten mm. Parolan Rottingilta. Eikös ole symppis?!


sika-design-franco-albini-ottoman
This ottoman* by late Italian designer Franco Albini was love at first sight. I tend to have an eye for round things and this fell right into that category! Besides being round, I love the natural color and craftmanship that lies behind of all the Sika Design products. The company was established in 1942 and has after that produced several classics like the Renoir swing chair or Michaelangelo daybed. And now over 70 years later rattan is more popular than ever! To talk about timeless design..

I was very happy to have the Franco Albini ottoman as a part of our fair booth design, I think it made a huge difference! It has also found a place in our home, perfect for resting your legs on or as a stool when setting the fireplace. 

*gifted

2 thoughts on “FRANCO ALBINI OTTOMAN

  • Reply Hanna H 07/11/2016 at 19:25

    Aika ihana tuo rahi! Ja muutkin tuotteet kelpais kyllä. 😀

    • Reply Maiju 08/11/2016 at 09:59

      Niinpä! Rottinkituoli tai tuo riippukeinu olisi niin ihana, mutta minkäs teet kun mihinkään ei enää mahdu! ;D

Leave a Reply

Your email address will not be published.