ESRUM NIGHT

Hei ja mukavaa viikonlopun alkua kaikille! Nyt on luvassa syvä sukellus ruskeisiin sävyihin eli sitä kammoavien on syytä olla selaamatta yhtään alemmas! Teitä on varoitettu. Jos kaikki olisi mennyt suunnitelmien mukaan, ei tätä postausta olisi ollenkaan tullut vaan olisitte nähneet sisällön jo messupostauksen yhteydessä. No, toimituksessa oli hitautta eli Broste Copenhagenin Esrum Night -niminen tummanruskea keramiikka saapui vasta messujen jälkeen. Harmi.


Tuotteet kuvauslainassa

broste-copenhagen-ceramics broste-dk

Astiat tilattiin Säde-sisustuskaupan kautta ja kun kävin siellä eilen, päätin ex-tempore ottaa muutaman mukaani. Koska olisihan suuri sääli olla vilauttamatta niitä myös teille. Itse ihastuin erityisesti mataliin lautasiin sekä kuppeihin. Pinta on kauniin matta, mutta seassa on myös vähän jotain kuultavaa. Samalla reissulla tein muuten myös ihan älyttömän kirppislöydön (tai oikeastaan ystävä teki) ja sain heittää pesukoneeseen ihanan tummanruskean samettipäiväpeiton! Oon lopullisesti myyty näihin väreihin!


broste-copenhagenbroste-copehagen-brown-ceramics kinfolk-home-book

Okay, I´m sold. For brown at the moment! The ceramics are by Broste Copenhagen and called Esrum Night. Our aim was to use the them in our fair booth, but the delivery got delayed. But they are so nice, that I wanted to show them anyway. Have a nice weekend folks!

4 thoughts on “ESRUM NIGHT

 • Reply -heini- 04/11/2016 at 12:55

  Miten upeat astiat! Tahdon meillekin :). Ja todella kaunis on tuo päiväpeittokin.

  • Reply Maiju 04/11/2016 at 15:15

   Brostella on tosi hyvä valikoima kaikenlaista rouheaa keramiikkaa, kannattaa ehdottomasti katsoa jos on astiatarvetta eikä perusarabiat tule kyseeseen 😉

 • Reply Sirpa 04/11/2016 at 16:00

  Kauniita astioita, mutta ompa kauniin suklaanruskea päiväpeitto!

  • Reply Maiju 08/11/2016 at 10:01

   Joo peitto oli ihan jymylöytö, siis kympillä voitko uskoa! Ei riitä kokonaan parisängyn päälle, mutta tykkäänkin siitä näin osittain vaan jalkopäähän heitettynä 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.