GREEN HOME BOOK

Hei! Jos seurailee suomalaista sisustusskeneä, on tämän kirjan julkaisu tuskin jäänyt huomaamatta! Taitava tekijätiimi Vento-Kantinkoski-Forsman on saanut aikaiseksi jotain todella hyvin ajanhenkeen sopivaa – kauniita persoonallisia koteja ja upeita viherkasveja tiivistettynä tyylikkääseen ja informatiiviseen pakettiin, Green Home Bookiin. Itse olen haikaillut tämän tyylisen oppaan perään siitä asti, kun iso lyyraviikuna muutti meille. Mihin se tulisi sijoittaa ja miten kastella, lannoittaa ja hoitaa? Entä muut kukat meillä? Green Home Bookiin onkin koottu juuri se tieto, jota olen tähän asti googletellut kasvien hoitoon ja esim lisäämiseen liittyen netistä. Lisäksi se on tietysti myös ihana sisustuskirja, jonka selailun jälkeen tulee heti mieli rynnätä kirppiksille!
kuvat 2 / 4 / 6 | Riikka Kantinkoski | stailaus Susanna Vento | assistentti Pinja Forsman

Kun itse sain yhteydenoton viime kesänä kirjan kuvauksiin liittyen, koin aikamoisia paineita. Oma koti tuntuu aina olevan niin keskeneräinen enkä kukkienkaan kanssa ole mikään pro! Mutta eihän tällaisesta projektista voinut tietenkään kieltäytyä eli Green Home Bookin sivulta löytyy muutama kuva myös meiltä :).

Kirjan eka painos myytiin hullua vauhtia loppuun jo muutaman ensimmäisen päivän aikana. Kustantaja Cozy Publishing on ottanut kirjasta kuitenkin lisää painoksia eli eiköhän kaikille löydy. Katsoin, että esim. Adlibriksessä kirja maksaa 24,90 € eli ei todellakaan paha hinta näin fiksusta kirjasta. Iso suositus esim sinne kuuluisaan pukinkonttiin.

Green Home Book must be the most exciting thing happening in the Finnish home decor scene this fall! Susanna Vento and Riikka Kantinkoski really nailed it as the book is full of nice homes and amazing plants. It also contains care instructions for every plant, both in Finnish and English. So don´t hesitate to get your own copy, if you´re into plants and flowers at the moment! Inspiration overload! 

2 thoughts on “GREEN HOME BOOK

 • Reply SarP 02/11/2016 at 21:07

  Tunnistikin kotisi ja kasvisi tästä kirjasta.
  Kirja on hyvä ja kestää useammankin katselu kerran.
  “Lannoitelitku” vinkeistä plussaa.

  • Reply Maiju 08/11/2016 at 10:09

   Todellakin näin eli tähän kirjaan voi palata monta kertaa! Mä en aina edes tiedä mitä kasveja on tullut hankittua ja tästä on nyt tullut bongattua niillekin nimet. Hoito-ohjeista myös iso plussa! Myös sisustuskirjana uskon, että pitää pintansa pitkään, sillä monet kodeista on aika ajattomaia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *