BROWN DETAILS

Tunnelmallista tiistai-iltaa! Meidän keittiö se vaan muuttuu sitä ruskeammaksi, mitä pidemmälle vuodenloppua kohti mennään. Nyt meillä roikkuu samettia jo seinilläkin, sillä anopin kaappien kätköistä löytyi yllättäen ruskea samettiverho. Sovitin sitä ja se jäi. Enpä olisi vielä kesällä uskonut, tämähän on ensimmäinen verho meidän keittiössä ikinä!! Kodikkuutta tuli silti ihanasti lisää eikä huoneen osittainen pimentyminenkään haittaa, sillä eipä aurinkoa muutenkaan kohta paljoa näe :).


Pannu saatu

hario-buono-teraspannu_2kivinen-pannunalusta

Myös Ruskat otin pienen tauon jälkeen arkikäyttöön. En muuten tykkää tästä sarjasta mitenkään erityisesti, esimerkiksi ruokalautaset ovat kauhean painavia ja kolhoja. Mutta nämä kahvikupit ovat edelleen täyttä rakkautta ja sitä paitsi pitävät juoman kuumana pitkään! Mun silmään myös ihan täydellinen match Hario Buono -pannun kanssa, joka tuli meille Finnish Design Shopista messuyhteistyön myötä. Vesi kiehuu tässä ihan sekunneissa, kun induktiolla keittelee. Kuparinen versiohan löytyi meidän messukattauksesta, ehkä huomasittekin. Vielä on muuten pari tuntia aikaa osallistua FDS:n lahjakortin arvontaan eli kiiruhtakaa!

ruska-kahvikupit
More brown in the kitchen, if possible. Love that new kettle* also, must be the fastest one to boil water in the market!

/*sponsored

6 thoughts on “BROWN DETAILS

 • Reply Kirppumamma 01/11/2016 at 22:49

  Oon muutaman kerran pyöritelly noita Ruska sarjan kahvikuppeja kirppareilla… Näiden kuvien jälkeen tuli sellanen olo, että taidan ostaa kyllä meillekin! 😉

  • Reply Maiju 02/11/2016 at 14:31

   Nimenomaan tämä pieni korkea malli on aivan ihana! Ja pinta todella kaunis matta. Onnea etsintöihin, tätä on aika hyvin onneksi saatavilla! 🙂

 • Reply Lisay 02/11/2016 at 10:49

  Ruska kupit olen tuonut lapsuudenkodistani tanne ulkomaille.Koristuksena vain vitriinissa,silla juomme kahvimme isoista kupeista.
  Isani ei tykannyt naista kupeista,kun ne niin kovasti “kilisi” sokeria liikuteltaessa,joten ne olivat kaapissa kayttamattomina…

  • Reply Maiju 02/11/2016 at 14:33

   Onpa hauska muisto näihin kuppeihin liittyen, enpä ole moista kilinää itse pannut merkille. Tosin en käytä kahvissa sokeria eikä kukaan mukaan lähipiirissä. Hauska yksityiskohta silti, kiitos että jaoit sen 🙂

 • Reply Katja 04/11/2016 at 11:22

  Kaunista! Ruskea näyttää hyvältä ja kotoisalta

  • Reply Maiju 08/11/2016 at 10:11

   Kotoisuus on varmaan se juttu, mikä siinä vetoaakin. Helppo yhdistää mustaan ja valkoiseen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.