BEDROOM MAKEOVER

[mittaustagi]

Yhteistyössä Tikkurilan kanssa


Hei! Nyt on aika paljastaa, minkälaista ilmeen päivitystä olen kaikessa hiljaisuudessa tehnyt meidän makuuhuoneessa. Kimmokkeen asiaan toi Indiedaysin ja Tikkurilan yhteistyökampanja, johon pääsin onnekkaasti mukaan! Koska maalaan ja mietin eri värivaihtoehtoja paljon, tämä yhteistyö vaikutti musta erityisen kiinnostavalta. Useimmat meistä varmasti tunnistavat dilemman, joka liittyy oikean maalisävyn valintaan – menet maalikauppaan ja yrität siellä tihrustella hyviä värivaihtoehtoja onnettoman kokoisista värikartoista. Tai sitten katsot netistä kuvia eri sävyistä ja yrität arvuutella, miltä ne näyttävät missäkin valossa muiden kotona… Sävytyskoneen luona hiki karpaloi ja pulssi hakkaa, kun maali menee sävytykseen eikä taetta sen onnistumisesta ole. Been there… Tämän postauksen lopussa selviää, miksi hikoiluun ei ole enää tarvetta 🙂


bloggaaja-maalaa_paraati-ja-mobiilitikkurila-valamo-seinamaali_2_820 vauva-2 tikkurila-valamo-seinamaali_820

Lähden itse usein miettimään sävyä valitsemalla muutaman potentiaalisen vaihtoehdon, joista tykkään. Mikäli vain mahdollista, otan sävymallit myös kotiin, jotta näen ne oikeassa valossa ja ympäristössä. Makuuhuoneen uutta sävymaailmaa miettiessäni olin jo vähän pidemmällä, sillä sen sävy Valamo oli yksi vaihtoehdoista silloin kun mietin keittiön maalaamista. Se jäi kummittelemaan ja tunne vain vahvistui, kun myöhemmin maalasin sillä yhden keittiön tuoleista: haluan asua tässä sävyssä!


Maalit ja tarvikkeet saatu

maalaustarvikkeet_maiju-sawkaluste_tyovaihekuva_pohjamaalauskaluste_tyovaihekuva_maalaus

Yhteistyön myötä uudistettaviksi pinnoiksi valikoitui makuuhuoneen kaksi seinää sekä yöpöytä. Työohjeet seinän maalaamiseen löydät täältä. Halusin muutokselta silti vielä jotain enemmän eli päätin yhdistää kaksi tämän hetkistä sisustustrendiä – sävysävyyn maalatut pinnat sekä koristelistoituksen. Tuosta listasta olen aivan erityisen ylpeä, sillä olen rakentanut sen kokonaan itse kolmesta Ikean tauluhyllystä, leveästä kattolistasta sekä tukirimasta! Maalasin listan ja yöpöydän niinikään Valamolla ja täytyy kyllä sanoa, että Tikkurilan himmeä Helmi-kalustemaali istuu täydellisesti Tikkurilan täysmatalla Harmonylla maalattuun seinäpintaan! Työohjeet kalusteen maalaamiseen voit myös katsoa täältä.


tikkurila-valamo-seinamaali_4_820vauvatikkurila_valamo_varimalli_820

Sävy onnistui minusta ihan nappiin eli se on sopivan greige. Huoneeseen tuli ihana pesämäinen tunnelma! Lopputulosta katsoessa päästään myös tämän postauksen pääpointtiin eli Tikkurilan antamaan 100 % sävylupaukseen. Tästä syksystä lähtien kuka tahansa voi nimittäin tilata haluamistaan sävyistä ison A4-kokoisen värilastun, jonka sävy toistuu maalissa täsmälleen samanlaisena, kun valitset Tikkurilan sisäseinämaalin ja sävytät sen Tunne Väri -kartan sävyllä. [conversionpixel campaign=’TikkurilaSävylupaus’ title=”]Alin kuva havainnollistaa asian hyvin, sillä värimalli ja seinä ovat aivan samansävyisiä! Klikkaamalla alla olevaa nappia pääset suoraan Tikkurilan sävyvalikoimaan ja tilaamaan oman värimallin! Tilaus maksaa 1,90 €/kpl. Miltä kuulostaa?


Yhteistyössä Tikkurila
logot_1

11 thoughts on “BEDROOM MAKEOVER

 • Reply Anna-Lena 30/10/2016 at 10:20

  Aivan ihana ja rauhallinen sävy! Vägglisten är verkligen supersnygg! Och vilken toppenbra grej med de stora färgprovsbitarna. Kiitos vinkistä 🙂

  • Reply Maiju 02/11/2016 at 14:47

   Tack Anna-Lena, tycker också att stämningen blev lite mysigare 🙂

 • Reply Jaana 30/10/2016 at 12:08

  Hyvältä kuulostaa ja näyttää! Saako udella mistä löytyi noin upea lista ja kuinka syvän hyllyn sait sen päälle rakennettua?

  • Reply Maiju 02/11/2016 at 14:49

   Lista löytyi ihan K-Raudasta – on valikoiman paksuinta kattolistaa. Mietin juuri, että voisin tehdä listasta vielä oman postauksen, koska sen rakentelu ei oikeasti ollut kovin vaativaa 🙂

 • Reply Kaisu 30/10/2016 at 12:49

  Kuulostaa kalliille palvelulle. Postikulut 5,90€ päälle niin se lopetti kiinnostuksen täysin.
  Mutta todella kauniin sävyn olet löytänyt makuuhuoneeseen.

  • Reply Maiju 02/11/2016 at 14:50

   Tuota postikuluhommaa en minäkään tiennyt etukäteen – vasta kun klikkasin tuota nappia, niin näin että ne tulevat hintaan. Harmillista :/

 • Reply Vilja @ muotoseikka 30/10/2016 at 14:54

  Upea sävy! Makuuhuoneestanne tuli todella tunnelmallinen. Itselläni on juuri haussa korostusväri kahteen seinään, ja olen pitkään tuijotellut Tikkurilan ja muiden värivalmistajien värejä. Ehdottomasti tilaan isot lastut kotiin, jotta on helpompi hahmottaa sävy ja se, miten se elää valon mukana.

  • Reply Maiju 02/11/2016 at 14:52

   Joo kyllä näille isoille lastuille ehdottomasti on tilausta, varsinkin jos miettii jotain vähän isompaa värimuutosta kotiin. Tai on selkeästi useampi suosikki eikä osaa tehdä valintaa 🙂

 • Reply Heidi Risku 02/11/2016 at 14:34

  Hyvältä näyttää! Meillä on maalattu samalla Valamo-sävyllä ruokailutilan seinät.

  Hieno juttu että väreistä saa nyt noinkin isot mallit! Sen oikean sävyn löytäminen on usein aika haasteellista. Itsekin suunnittelen parhaillaan yhden seinän maalaamista meillä kotona. 😉

  • Reply Maiju 02/11/2016 at 14:53

   Ihan totta Heidi, enpä tiennytkään! Täytyy käydä kurkkimassa, blogissasi on varmaan ruokailutilasta kuvia. Mä en nyt ehkä hetkeen maalaa mitään, mutta ilman muuta pidän isot värimallit mielessä, kun seuraavan kerran päätän tarttua pensseliin!

Leave a Reply

Your email address will not be published.