SOFT BUNS AND TONES

Hei! Kotiäitinä on helppo olla sekaisin viikonpäivistä ja päivämääristä. Sitä elelee pienissä omissa piireissään ja melkolailla lasten menojen tahdissa. Niinpä torstaina mulla oli erittäin vahva perjantaifiilis ja eilen perjantaina elin täysillä lauantaita. Paavon syysloma selittää osaksi asian, mutta samapa tuo. Viikonlopputunnelmissa kun olin, sain taas leipomisinnon päälle ja tein piiiiiitkästä aika korvapuusteja! Söin nimittäin elämäni parhaat puustit ystävän luona tällä viikolla, joten oli pakko saada kädet taikinaan itsekin. Oli vähemmän työlästä, mitä ajattelin ja lopputulos aikasta loistava!


korvapuusteja puinen-leluauto

Tein tuossa supernopean tuunausprojektinkin eli maalasin harmaalla kirppikseltä löytämäni puuauton. Se oli alunperin kokopuinen ja aika tylsän näköinen. Piristyi musta kivasti, vaikka asuntovaunu olisi voinut olla vaikka valkoinen. Ei nyt sattunut olemaan sen väristä jämämaalia yhtään. Jänniä nämä tämmöiset pehmoiset sävyt, ihan uutta mulle… 🙂


laakeripuukorvapuusti

2 thoughts on “SOFT BUNS AND TONES

  • Reply Johanna 24/10/2016 at 21:10

    Onpa hyvännäköstä pullaa! Vinkkaa pliis meilleki ohjeesta 😉

    • Reply Maiju 26/10/2016 at 16:20

      Heh, ohje on ihan vain Myllyn Paras -jauhopaketin kyljestä napattu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.