MOHAIR

Hei! En osaa kuvitella lämpimämpää ja pehmeämpää materiaalia kuin mohair. Se on kuin lämmin syli. En kaipaa iltaisin enää muuta. Lapuan Kankurit toi valikoimiinsa jo viime vuonna aivan täydellisen mohairhuovan, joka on 70 % mohairia ja 30 % puhdasta uutta villaa. Huopa on nimeltään Saaga Uni ja sitä on saatavissa 14 eri värissä! Tämä huopa tulee meille messuosastolle esille, mutta haluan näyttää sen vielä täälläkin. Unelmainen.


Huopa saatu

lapuan-kankurit_villamohairhuopa

Yksi messukävijä voittaa Saaga Uni -huovan itselleen (!) eli kannattaa tulla osastollemme piipahtamaan ja osallistua siellä arvontoihin! Nimimerkki Sartsuli on jo askeleen lähempänä, sillä hän voitti arvonnassa satunnaislukugeneraattorin valitsemana itselleen messuliput, onnea! Laitan sinulle sähköpostia.

Käväiskää muuten ihmeessä myös Kankureiden verkkokaupassa, sillä se on nyt uudistettu läpikotaisin! Tämän minun huovan sävy on muuten Savu, jos joku jäi miettimään. 🙂


lapuan-kankurit_savu-huopalapuan-kankurit_mohairhuopa

 

 

2 thoughts on “MOHAIR

Leave a Reply

Your email address will not be published.