THE TODDLER

Hei! Edelliset kuvat Theosta taitavat olla kastejuhlista, jos en ihan väärin muista? Joka tapauksessa aikaa on pojan syntymästä vierähtänyt jo kokonaiset puoli vuotta! Älytöntä! Meillä asuukin tätä nykyä aika virkku tapaus, erityisesti ryömimistä ja tuetta istumista opetellaan parhaillaan. Teukka on tosi jäntevä ja luulen, että siihen on osasyynä myös tämä keittiöön ripustettu Lillagungan Toddler-keinu. Sain keinun blogiyhteistyöstä viime vuonna ja se otettiin noin kuukausi sitten vihdoin käyttöön.


Keinu saatu blogiyhteistyöstä

lillagunga_toddler-swing

Ilman turhaa kehumista voin sanoa, että keinu on ollut menestys! Jos Theo ei oikein tunnu viihtyvän missään, niin keinussa mieli yleensä muuttuu. Keinusta vauva pystyy seuraamaan mitä ympärillä tapahtuu sen sijaan, että ponnistelisi yksin jossain sitterissä lattianrajassa. Hiljaisetkin vauhdit kestävät pitkään eli keinua ei tarvitse koko ajan olla lykkäämässä liikkeelle. Kaikista hauskinta on tietysti, kun Aina tai Paavo on vauhdinantajana, vauva nauraa ihan ihastuksissaan!

Ja tarviiko keinun ulkonäöstä edes sanoa mitään – onhan se niin nappiin. Edes tämmöisen tosi nirson sisustajan silmää se ei häiritse yhtään. Nahka on aina nahkaa ja tammi tammea, tämän laadukkaampi mikään vauvan keinu tuskin voi edes olla!


taaperokeinulillagunga-_keinu

This “Toddler” swing* by Lillagunga has been a total success in our household! Theo adores it as it´s a perfect spot for him to follow the rest of us and what´s going on. He can take part, when we eat or prepare food. And he loves to swing too, especially if  Paavo or Aina is pushing him! This is also by far the prettiest baby swing I´ve seen as it´s made of real leather and oak. A true design object that fits to rest of the house perfectly!

*gifted


4 thoughts on “THE TODDLER

 • Reply Lumikallion Outi 09/10/2016 at 11:16

  Upea keinu, tammi, nahka ja muotoilu, kaunista. No Teukka tietysti kruunaa kokonaisuuden. 😀 Voi miten ihana ja mitkä hiukset! <3

  • Reply Maiju 10/10/2016 at 08:16

   Kiitos Outi! <3

 • Reply Meetu 12/10/2016 at 19:15

  Suloinen pikku napero teillä! Blogisi on ollut yksi suosikeistani jo pitkään mutta ekaa kertaa kommentoin, Teukka sai niin hyvälle tuulelle:).

  • Reply Maiju 14/10/2016 at 09:36

   Kiitos ihanasta kommentista! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.