UNBURN

Hei! Välillä nämä mun kirppislöydöt tuntuvat ihan älyttömiltä, mutta laitetaan nyt tämäkin eetteriin. Cause I like it 🙂. Etsiskelin viime talvena pitkään oikein isoa kynttilää, jossa olisi monta sydäntä. Sellainen olisi vaan niin hieno! Ei löytynyt. Samoin katselin kaiholla isoa suolakivilyhtyä jostain ruotsalaisesta nettikaupasta, mutta hinta postikulujen kanssa ylitti kipurajan. Tämä siis pohjustuksena, miksi katseeni kiinnittyi tähän isoon kynttiläjuttuun SPRn kirppiksellä joku aika sitten.


nude-kynttila kuivakukka

Sehän ei siis ole kynttilä, koska sydäntä ei ole. Mutta materiaali on silti steariinia. Mukana tuli metallinen tuikkupidike, jolla kynttilän saa loihdittua sisälle. Itse en siitä välitä vaan olen polttanut tässä pieniä pöytäkynttilöitä. Saavat rauhassa sulaa pohjalle. Valo on ihan maaginen, kun kynttilä palaa – kuin iso tulipallo! Ja kaiken hyvän lisäksi tämähän ei siis sula lainkaan! Heh, onko tää teidän mielestä ihan hassu?


iso-kynttila

Here´s one of my recent flea market finds –  a “vase” made of stearin. It´s a candle, but the same time it´s not. But I like it, the light is just magical, when you put a real candle inside. And the best thing is, that it doesn´t melt, how great is that!

2 thoughts on “UNBURN

  • Reply Nippe 05/10/2016 at 21:03

    Huomio kiinnittyi seinävaatteeseen, mitä alkuperää?
    Onhan tuo kynttiläkin simppelin toimiva.

    • Reply Maiju 05/10/2016 at 21:29

      Ryijy on itse tehty makramee-tekniikalla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *