ON THE TABLE

Hei ja hyvää uutta viikkoa! Tuntuu etten keksi tähän postaukseen mitään sen kummempaa sanottavaa. Eihän sisustusblogissa aina tarvi ollakaan, eihän? 😀 No ehkä semmosta tänään tässä mietin, että nyt vihdoin tuntuu, että HAYn pyöreä pöytä on lunastanut siihen kohdistuneet odotukset. Aluksi se nimittäin tuntui jotekin vaikeasti hahmotettavalta – mitkä tuolit sen kanssa sopivat ja mitä pöydällä voi pitää esillä?
Ehkä se oli vain tottumiskysymys, sillä nyt en lähtisi vaihtamaan tätä mistään hinnasta pois! IKEAn korkkipenkki on ollut iso suksee ja samoin nuo tabletit. Molemmista tuli kaivattua kodikkuutta tilaan. Pöydällä oleva esineistö vaihtuu tiuhaan – nyt koristuksena yksinkertainen oksa (se perinteinen perjantaikukka) sekä uusin kirppislöytöni, joka on tuommoinen karambolan mallinen suolasirotin. Sydänsilmiä tähän! Sirotin on keramiikkaa ja suomalaisena käsityönä tehty. Ilmeisesti kuuluu vieäkin heinolalaisen Studio Enkoopin valikoimaan!


pistaasejastudio-enkoopi

I got nothing to say really. So let´s just enjoy the pics, some more brown and natural colors. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.