AMY

Hei! Löydän äärimmäisen harvoin mitään, minkä haluaisin ripustaa seinälle kymmentä minuuttia pidempään. Nyt yhtäkkiä sellainen tuli eteen, mustavalkoinen kuva Amy Winehousesta. Katsoin joku aika sitten dokumenttielokuvan hänestä. Se kosketti ja pysäytti. Miten lahjakas ja ainutlaatuinen hän oikeasti oli, ja miten tuhoisaa julkisuus ja rakkauskin voi olla. Amy-elokuva on vuodelta 2015 eli ei edes kovin vanha vielä. Suosittelen ehdottomasti katsomaan, sillä sen myötä aukeaa myös Winehousen musiikki pintaa syvemmältä.


amy-winehouse_fotografiskagrey-kitchen

Minusta tuo kuva on todella kaunis otos hänestä, aito eikä liikaa siloteltu. Ehkä siksi tykkään siitä. Amy olisi täyttänyt tällä viikolla 33 vuotta, jos olisi elänyt. Eilinen ilta kului elokuvan soundtrackia kuunnellen, ihan täydellistä hämärtyvien iltojen musiikkia! Kokeilkaapa vaikka kappaletta What Is It About Men.
Amy Winehouse would have had her 33th birthday this week. After watching the documentary film (Amy 2015) about her, I truly realized how unique and talented she really was. A true star. The movie tells a tragic story about love and fame. But at the same time it lets you to dig deeper in her music. Last night I listened to the soundtrack, it fits these dark nights perfectly! Try What Is It About Men for instance.

2 thoughts on “AMY

  • Reply Iina 18/09/2016 at 12:40

    Jeps, oon itsekkin nähnyt ton Amy dokkarin todella monta kertaa, ja joka kerta se jotenkin pysäyttää. Niin surullinen tarina 🙁 Mutta tää sun taulu on ihan super upea!

    https://iinaemiliasd.blogspot.fi/

    • Reply Maiju 18/09/2016 at 13:04

      Niinpä, loppua kohden alkaa toivoa että olispa tässä onnellinen loppu, vaikka hyvin tietää miten käy 🙁 Onneksi musiikkiin voi palata monta kertaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.