FOUND A MUSHROOM

Hei! Nyt on ilmeisesti ollut hyvä sienivuosi kavereiden facebook-päivityksistä päätellen. Itse poimin parhaan sienilöydön viime viikolla kirppikseltä enkä nyt tarkoita mitään ikävää kylkiäistä. Näköpiiriin sattui nimittäin tämä harmaa Idmanin ihanuus – painava ja todellakin sienimäinen olemukseltaan! Oon yrittänyt etsiä siitä jotain tietoa, mutta eipä vaan löydy. Jos teidän lukijoiden joukossa on asiantuntemusta, niin kertokaa ihmeessä! Tämä meni kyllä lemppareiden joukkoon ihan heittämällä!


idman-valaisin

Found an another vintage lamp last week. Can´t have too many of those! I love it´s childish shape and the color is pretty perfect too! Too bad I don´t know anything else about this lamp, designer or suchs..
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *