AUTUMN MOOD

Hei! Tänä vuonna musta tuntui, että syksy alkoi heti kun elokuu alkoi. Ilmat meni huonoksi ja useammin satoi kuin paistoi. Tuli ihan huijattu olo, sillä kesä kesti hädin tuskin kuusi viikkoa! Ja sitten pitäisi jo ruveta asennoitumaan kohti pimeneviä ja kylmempiä aikoja… aika surkeeta.

Nyt kun mennään syyskuussa, oon jo ehtinyt tottua ajatukseen. On ollut aika lämmintäkin. Kummasti myös auttaa, kun tuo kotiin vähän uutta ilmettä. Tänään kehtasin raahata jo taljankin keittiön penkille.. On tullut myös hankittua uusi pipo ja täydellinen talvitakki. Jostain syystä sitä jo odottaa, että ne saa pukea päälleen.

Vihreät tuikut löytyi SPR:n kirppikseltä, 50 senttiä kipale!


islantilainen-lampaantalja vihrea-tuikkukuppi

Autumn. Not very thrilled about that! Instead of being all sad about it, I´m doing damage control. Like buying new tealights (these ones are from flea market) and bringing some extra softness to the kitchen. A perfect new winter jacket is also something to look forward…

Leave a Reply

Your email address will not be published.