MORE FROM THE KIDSROOM

Hei! Kiitos kaikille Lulu & Helina -arvontaan osallistuneille, nyt on aika julistaa kaksi onnellista korttipalkinnon voittajaa. Ensimmäisen setin saa nimimerkki Misty ja toisen HeidiS – onnittelut! Jos suuntaat Helsinki Design Weekin Design Marketiin Kaapelitehtaalle nyt viikonloppuna, käy ihmeessä tsekkaamassa Lulu & Helinan tarjonta Print Market -osastolta Turbiinisalista!

Misty

Oioi miten ihanan harmoninen värimaailma! Harvoin tulee vastaan näin persoonallisen kauniita kortteja. En osaa valita mikä olisi ykkönen.

HeidiS

Kukkakortit super kauniita, romanttisia vaikka en yleensä romanttisista niin innostukaan mutta värimaailma niissä aivan upea, HeidiS
Tässä vähän uusia kulmia Ainan huoneesta eli sinne on ilmaantunut uusi Ivar-kaappi. Alkuperäinen suunnitelma oli käsitellä kaappi kuultavalla kalustelakalla niin, että puunsyyt olisivat jääneet näkyviin. En kuitenkaan tullut ajatelleeksi, että kalustelakkaa ei pysty sävyttämään Pro Grey -kartan mukaan samansävyiseksi kuin seinä. Niissä on sävytykseen eri pohja. Niinpä rullasin kaapin pintaan vanhan purkin pohjallisen tuota beessiä ja onneksi siitä tuli ihan hyvä!

Kaapin alla majailevan rottinkisalkun toi meille yhtenä aamuna naapuri, joka ei keksinyt sille enää itse käyttöä. Nyt siinä on Ainan leluja eli käyttöön tuli 🙂

lastenhuoneen sailytys

Some new corners from Aina´s room. The cabinet is from IKEA and called Ivar. It´s the same one we have in the livingroom.

9 thoughts on “MORE FROM THE KIDSROOM

 • Reply HeidiS 02/09/2016 at 23:11

  Olipa aivan ihana perjantai yllätys, kaunis kiitos korteista, HeidiS

  • Reply Maiju 03/09/2016 at 22:00

   Kiva – meiliä lähtee sinulle tuota pikaa! 😉

 • Reply Julia 03/09/2016 at 08:09

  Niin kaunis lastenhuone! Ihailem sitä aina kun lastenhuoneesta jotain postaat. Jotain samaa tyyliä haen meidän lasten huoneisiin. Mikä on tuo seinän sävy?

  • Reply Maiju 03/09/2016 at 22:01

   Kiitos! <3 Tämä huone muuttui tosi paljon seiniä maalaamalla, en melkein usko itsekään. Sävy on Pro Grey -kartasta numero 1937.

 • Reply Vilja @ muotoseikka 04/09/2016 at 10:16

  Todella hyvän näköinen tuo kaappi seinän värisenä! Aloin itsekin himoita tuota ratkaisua pojan huoneeseen tai vierashuoneeseen. Pitääpä laittaa korvan taa. Pidän tuosta Ainan huoneen seesteisestä väristä hurjasti.

  • Reply Maiju 04/09/2016 at 10:24

   Heh, itseasiassa ne eivät ole samaa sävyä – seinä on sinertävän harmaa (Pro Grey 1937) ja kaappi kylmä beige (Valamo), mutta ainahan kuva vääristää sävyjä :). Tämä värimaailman muutos on kyllä tuonut hyvää vaihtelua 🙂

 • Reply Linda 04/09/2016 at 11:38

  Rauhallisen ja harmonisen näköinen kokonaisuus. Olen etsinyt tuollaista mattoa meille. Mistäköhän se on?

  • Reply Maiju 04/09/2016 at 11:51

   Kiitos! Se on Askosta ja nimeltään Letti 🙂

   • Reply Linda 05/09/2016 at 22:03

    Kiitos! Täytyy sitten suunnata sinne. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.