A GIANT MOVED IN

Hei! Kerkesinpäs, kuva ei ole hyvä, mutta se on kuva! Suurin osa projekteista lähtee mulla niin nopeasti liikkeelle, että ennen-kuvat jäävät ottamatta. Nyt se tuli tehtyä eli näette tekin, mitkä olivat lähtökohdat. En varsinaisesti etsinyt meille mitään kaappia, mutta tämän kun alkuviikosta näin, oli palattava vielä seuraavana päivänä nettisivuille katsomaan ja kaupat olivat sillä selvät. Kaappi on aivan tosi erikoinen mitoiltaan – vain 30 cm syvä, mutta 260 cm korkea! Juuri siis sellainen outo itsevärkätty wanha tekele, joka saa mielen myllertämään!


korkea kaappi

Kaupat siis syntyivät (kiitos jälleen Antiqiin Artolle) ja alkoi projektointivaihe. Blogi tulee nyt vähän jälkijunassa, sillä kaappi on tässä vaiheessa jo hiottu, paklattu ja maalattu sekä ruuvattu paikoilleen kiinni seinään. Oon ollut ihan täpinöissäni, koska siitä tuli niin hyvä!! Valmiita jälkeen-kuvia seuraa viikonlopun jälkeen, sillä merimies värkkää kaappiin vielä katto- ja jalkalistat eli siitä tulee ikään kuin kiinteä kaluste, jonka paikkaa ei enää myöhemmin vaihdeta. Lisää kuvia jättikaapista (jolla se tästedes meillä tunnetaan) siis hyvin pian!


tyton tyopoyta

Hi there! Here are some rare before pics of a very fun project we started this week. Rare because I so seldom have patience to photograph any of our doings, I just want to get started! The project is a giant old cabinet we bought from a local antique dealer. What makes it so cool, is that it´s only 30 cm deep, but 260 cm high! It´s going to be a nice _little_ detail in our home when it´s finished – so stay tuned for the after pics!

3 thoughts on “A GIANT MOVED IN

  • Reply Maria 27/08/2016 at 07:18

    Terve. Tulee vähä asian vierestä, mutta millä kiiltoasteella lakkasit wieniläistuolit mustaksi? Tämä sinun blogi on kyllä ihana ja mielenkiintoinen. Ei mikään “tusinakoti”. Kiitos. Maria

  • Reply Vilja @ muotoseikka 29/08/2016 at 18:12

    Oi oi oi! Mikä löytö. Odotn täällä jo kuvia malttamattomana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *