GREY WALLS IN THE KIDS ROOM

Hei! Siitä asti, kun saatiin tietää että meille on tulossa vauva, oon mietiskellyt miten uusi viiden hengen perhe asettuu meidän neliöihin. Ainan huone on makkareista isoin, joten helpointa on sijoittaa kaksi nuorinta lasta siihen samaan. Teukka nukkuu kyllä vielä pitkään meidän kanssa eli asialla ei ole ollut mikään kiire. Paitsi että sisustajan mieli se alkaa jostain kumman syystä heti elää ja kehitellä eri visioita – minkäväriset seinät, millaiset sängyt ja mistä lisää säilytystilaa..?


uudistettu lastenhuone

Instagramissa on tullut jo tovi tuijoteltua harmonisen harmaita lastenhuoneita ja siitä se inspiraatio viimein lähti! Harmaa on sopivan neutraali ja siihen voi helposti tuoda sekä tyttöjen että poikien juttuja yhteisten tavaroiden lisäksi. Junaa voi harvoin enää pysäyttää, kun se kerran on liikkeessä, joten menin heti perjantaina maalikauppaan ja hain sangollisen Harmonya sävytettynä Pro Grey 1937:lla. Sunnuntaina kaikki oli jo valmista eli olkaapa hyvät, lasten uusi makuuhuone! Itse oon lopputuloksesta tosi yllättynyt ja varsinkin siitä, miten hyvin kaikki vanhat tavarat ja huonekalut sopivat yhteen?! Paljon paremmin mitä ennen! Seuraavaksi on suunnitteilla säilytystä tänne eli pysykää kuulolla, jos se kiinnostaa 🙂

keinutuoli ja juliste saatuHi! I´m all puzzled over how much a one simple color change can do? I think this room looks so different now when it´s grey than how it was. All bright and retro and.. it was just too much. So I´m loving the new grey, no doubt – what about you?

15 thoughts on “GREY WALLS IN THE KIDS ROOM

 • Reply Joko 22/08/2016 at 12:16

  Upeeta! Hieno keintuoli <3

  • Reply Maiju 22/08/2016 at 13:24

   Kiits, maalaamalla saa niin paljon aikaan! 🙂

 • Reply Leena 22/08/2016 at 13:27

  Niin ihana ettei tiedä mitä sanois…

 • Reply Maiju 22/08/2016 at 17:19

  Kiitos <3

 • Reply Ellu 22/08/2016 at 18:16

  Aivan ihanan näköistä, kuten sinun sisustukset aina. Ihailen ja arvostan kovasti kotinne persoonallista ilmettä ja itse tekemisen iloa ja riemua. Juurikin maalaamalla ja uudistamalla, kirppislöydöillä saa sitä jotakin. Ja kotinne viherkasvit on niin ihania.

  • Reply Maiju 22/08/2016 at 22:13

   Kiitos aivan ihanasta kommentista! Onhan tämä rakkaudesta lajiin eli kun saa toteuttaa omia ideoita ja yrittää saada tästä kodista se paras puoli esiin, tosi hauskaa myös! 🙂

 • Reply Maija/Pihkala 22/08/2016 at 20:49

  Jes, tuosta tuli kyllä hyvä! Tuo 1937 on kyllä kaunis sävy, sen kylmyys ei haittaa minusta yhtään. Se tekee vain tilasta heleän ja kokoaa kalusteet kauniisti yhteen, sävy on jotenkin aika kiva etenkin juuri vanhassa talossa. Maalaamalla saa kyllä ihan huikeita muutoksia aikaan!

  • Reply Maiju 22/08/2016 at 22:19

   Siinä tuli kyllä hyvä kiteytys tästä sävystä, sen myötä tuntuu että huoneeseen tuli tiettyä ylväyttä ja myös tilantuntua. Just mitä halusinkin eli kiitos aiemmists kommenteista instan puolella! <3

 • Reply HANNA 25/08/2016 at 14:30

  Vitsit en malttais odottaa että pääsee joskus laittamaan ihan omaa kotia. Sormet niin syyhyää tällaisten kuvien äärellä!

  • Reply Maiju 27/08/2016 at 09:42

   Kiitos!!! 🙂

 • Reply Venla 30/08/2016 at 13:42

  Mitkä teillä on neliöt? Itehän stressaan jo ennen muksuja, et kuinka ne sit teini-iässä sopii meidän kanssa asumaan xD

  • Reply Maiju 31/08/2016 at 16:13

   Meillä on 4 h + k ja sauna eli yhteensä 102 m2. Ihan hyvin siis, mutta isompi ongelma on säilytystilat eli niitä on tosi vähän. Ei kiinteitä kaappeja esim lainkaan. Tästä syystä täytyy välillä myllertää, jotta saadaan lisää kaappitilaa 🙂

 • Reply Claudia 31/08/2016 at 15:58

  Niin ihana huone! Voisin sisustaa omalle tytölleni täsmälleen samanlaisen <3 muutenkin sisustustyylisi miellyttää kovasti, harmonista mutta ei pliisua, eikä kuitenkaan sellasta massaa. Täältä sun blogista saa aina aimo annoksen inspistä mukaan, kiiitos siitä! 🙂

 • Reply T 03/10/2016 at 01:32

  Ihana huone!

  • Reply Maiju 03/10/2016 at 09:03

   Kiitos! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *