FLEA MARKET WEEK

Yhteistyössä Palosaaren kirppiksen kanssa


Hei! Vaasan alueen bloggaajilla eli BlogiVaasa-blogisteilla on ollut vuosittain tapana järjestää kirppistapahtuma. Tänä vuonna aikomus oli sama, mutta emme yrityksistä huolimatta saaneet ketään organisaattoriksi. Olen parina vuonna tehnyt tapahtumalle mainokset ja ylläpitänyt Johannan kanssa facebook-sivuja, mutta nyt kiittelin minäkin että ei kiitos. Vauvavuosi, on pakko karsia.


brando loppis

Asiaa ei silti haudattu kokonaan vaan muokattiin hieman eri malliin eli seuraavat kaksi viikkoa bloggaajien myyntipöytiä voi käydä kiertelemässä Palosaaren kirppiksellä! Itsekin sain pöydän pystyyn eli myynnissä on pääosin kaikenlaista sisustustavaraa. Tervetuloa jo heti huomisesta (22.8.) klo. 11 alkaen siis! Tapahtumasta löytyy lisätietoa täältä!


Palosaaren kirppis
Palosaarentie 77 / Vaasa
ma-pe / klo 11-19
la-su / klo 11-16


karpassienilamppu palosaaren kirppis

2 thoughts on “FLEA MARKET WEEK

  • Reply AnKa 23/08/2016 at 16:06

    Hei, jos tuossa sydäntyynyssä on sininen tausta, niin olen kiinnostunut, mikäli ei mee siellä kirpulla kaupaksi. 😉

    • Reply Maiju 25/08/2016 at 22:34

      Hei, se oli tänään mennyt, kun kävin katsomassa :/

Leave a Reply

Your email address will not be published.