BROWN MARBLE

Hei! En ollut ajatellut, että meidän sohvapöytä vaatisi vaihtoa, mutta minkä sitä somevirralle voi – instasta nimittäin sain silmiini tämän kiinnostavan yksilön. Pöytä on ruotsalaisen Rowicon ja sitä myy Vaasassa Lähdesmäki. Kuvan perusteella luulin aluksi, että runko on metallia mutta erehdyin. Se on mustaksi maalattua puuta. Varsinaisen huomion herätti kuitenkin arvatenkin tuo marmorikansi ja sen kaunis vaaleanruskea sävy!
Olin silti epävarma miten pöytä istuisi yhteen muiden olohuoneen ruskeansävyjen kanssa – etenkin seinäkaappien ja maton. Onneksi pöydän kotisovitus onnistui. Kotona odotti kuitenkin eri yllätys eli ei väri vaan koko! Meidän vanha nahkasohva on niin matala, että yhdistelmä ei toiminut sitten lainkaan, oi voi…! Halusin silti ottaa nämä kuvat, koska pöydästä löytyy pienempikin koko eli pystyn vielä miettimään asiaa. Kuvat ovat vähän tummia, mutta mitä tykkäätte väristä?


beige marble coffee tablebeige marble

A marble table that I really liked. But that was too high to go with our sofa, oh boy…

2 thoughts on “BROWN MARBLE

  • Reply Terhi 18/08/2016 at 09:51

    Tykkään.

    • Reply Maiju 21/08/2016 at 15:18

      <3 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.