BEST FIND FROM THE SUMMER

Hei! Tämä kesä se ei näköjään sittenkään poikennut aikaisemmista blogikirjoittelun suhteen vaan pitkä tauko tähän heinäkuulle tuli nytkin, höh. Oman osansa teki tietysti myös meidän perheen mullistus eli Theo-pojan syntymä. Vauvakesä on vauvakesä ja silloin ei paljon muuta tehdä. Ja niin tietysti pitää ollakin! No aiheita on nyt plakkarissa useampi eli kohti aktiivisempaa syksyä siis!

Selittelyt sikseen ja itse asiaan, nimittäin kesän parhaimpaan kirppislöytöön. Tänä vuonna erilaisia pihakirppistapahtumia on ollut täällä päin melko vähän eli on tullut kierrettyä lähinnä niitä tavanomaisia “kanttispaikkoja”. Sellainenkin voi tietty yllättää ja niin kävi mulle tällä kertaa. Kesken varsin tavanomaista kierrosta huomaan yhtäkkiä kaukaisimmassa nurkassa palan rottinkia. Kiinnostun heti ja lähempi tarkastelu tuottaakin kivan yllätyksen – kyseessä on aivan huippukuntoinen käsinojallinen Thonet-tyylinen tuoli, jossa on pyörivä jalkaosa! Kaappaan tuolin siis oitis kainaloon, vaikka sijoituspaikka on vielä kysymysmerkki.


thonet_office chairpyoriva thonet

Kotona oon vielä tyytyväisempi löytööni, sillä on nuo kaaret ja muodot vaan niin mun makuun! Tuolin korkeutta pystyy säätämään pyörittämällä ja muutenkin tämä on todella paljon tukevampi ja painavampi, mitä tavallisemmat nelijalkaiset. Unelmalöytö siis!


thonet vintage

Hi! Here´s my number one flea market find from this summer, a dreamy ´work´ chair! I haven´t seen this model before, so welcome to the family 🙂

6 thoughts on “BEST FIND FROM THE SUMMER

 • Reply Kaisa J - Koti-ikävä 10/08/2016 at 19:57

  Oioioi! <3 Mikä löytö! Kyllä kelpais itsellekin työtuoliksi nykyisen Ikean sijaan.

  • Reply Maiju 10/08/2016 at 22:49

   Joo tää on kyllä jännä, en ollut ennen nähnyt tätä mallia. Googlettamalla löytyi kaksi muutakin 😉

 • Reply Tanja 10/08/2016 at 20:28

  Hei!
  Kylläpä se on nätti ja passaa kyllä hyvin!
  Kirppikset on kyllä tooosi mahtavia löytötavarataloja!

  • Reply Maiju 10/08/2016 at 22:57

   Niinhän ne on, koskaan ei tiedä mikä siellä odottaa! En kyllä koskaan kyllästy kirppiksiin, päinvastoin nälkä vaan kasvaa! 🙂

 • Reply Terhi 11/08/2016 at 21:21

  On kyllä hieno. Ja muutenkin tykkään tuosta tilasta tosi paljon.

  • Reply Maiju 12/08/2016 at 14:34

   Kiitos! Tykästyin tähän itsekin uudestaan nyt kun seinä on taas valkoinen, ihan kuin olis tullut pari neliötä lisää tilaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *