BIGGER THE BETTER

Sisustusasioissa ainakin! Nyt tykkään isoista koko huoneen peittävistä matoista, näyttävistä valaisimista, isoista viherkasveista ja ruukuista sekä peileistä. Tässä tulee jälkimmäisestä yhden kuvan sneak peek, sillä meille on muuttanut ihana peilijättiläinen! Tälle seinälle on luvassa muutakin pientä muutosta, sillä suunnittelen petroolin päälle maalaamista. Sävy tulee jäämään silti vielä yhdelle seinälle, koska TV sulautuu siihen niin hyvin. Valkoisen String-hyllyn kanssa yhdistelmä on kuitenkin liian jyrkkä eli haluaisin pehmentää sisustusta siltä osin. Lisää kuvia siis tästä hommasta myöhemmin!


iso pyöreä peili

I´m into big things right now. This huge mirror is my latest purchase, it´s over one meter wide! I´m planning to do some changes here, mostly by painting. Hopefully it softens the look a bit..

7 thoughts on “BIGGER THE BETTER

 • Reply Hanna 19/07/2016 at 16:48

  Ihana peili! Paljonko sen halkaisija on?

 • Reply Maarit / Sopusointujablogi 26/07/2016 at 13:52

  Tuokin seinän väri on kaunis! Meilläkin on suunnitteilla makkarin seinän maalaaminen, mutta on yllättävän vaikeaa päättää sen väri. Nähtäväksi jää mihin päädymme, mutta jotakin tummempaa ja tunnelmallisempaa kaipaan…

  • Reply Maiju 10/08/2016 at 22:53

   Makkariin tumma sävy olisi aivan ihana, tekisi siitä mukavan “pesämäisen” ja kodikkaan. Tässä olkkarissa kyllästyin tähän, koska se rajoittaa niin paljon muuta sisustusta ja viikunapuun taakse jäi nurkkaan rasittava raja, heh 😉

 • Reply Anu 28/07/2016 at 10:29

  Tuo peili on upea! Mistä löysit sen?

  • Reply Maiju 10/08/2016 at 22:51

   Peili on teetetty lasiliikkeessä (Tekoniemi/Vaasa) eli kannattaa kysellä peili- ja lasihiomoista!

 • Reply Pia 25/06/2018 at 08:18

  Hei! Kuinka peili on kiinnitetty?

  • Reply maiju 07/07/2018 at 01:08

   Peilin taakse on peilifirmassa liimattu metalliset kannakkeet, jotka kiinnitetään seiniin ruuvattaviin kiinnikkeisiin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.