GONE

Hei! Olen viimeiset viikot järkkäillyt paljon meidän nurkkia, jotta saisin tämän kodin edustavaan kuntoon. Tästä ei tässä vaiheessa tämän enempää kuin että nyt on ollut hyvä hetki yrittää tarkastella meidän kotia ulkopuolisin silmin. Se on aika vaikeaa, koska kaikki on niin tuttua ja silmä tottunut useimpiin repsotuksiin.


ikea ivar

Olohuoneessa päädyin tyhjäämään ison halkotelineen, koska halusin nähdä miltä tila näyttäisi ilman sitä. Halkoteline nikkaroitiin pari vuotta sitten ison Billy-vitriinikaapiston viereen eli sen vaihduttua kevyempiin Ivareihin, korostui halkoteline huoneessa entisestään. Iso puuteline on todella kätevä, koska siihen menee jopa parin viikon puut eli koko ajan ei tarvitse olla ripa kädessä hakemassa uutta lastia. Saa siis nähdä keksinkö tilalle jonkun muun vai tuleeko jättiläinen syksyn tullen vielä takaisin… 🙂


olohuoneesta

I removed the huge wood rack from our livingroom. I like the new wider space a lot…

Leave a Reply

Your email address will not be published.