LAMPE GRAS 217

Hei! Mikä viikko tulossa – Juhannus edessä ja aamulla kannoin suoranaisen rakkauslampun kotiin! Ei voisi paljon paremmin alkaa. Täällä keittiössä on nimittäin käynyt lähes kaikki meidän valaisimet kokeilussa, mutta mikään niistä ei ole tuntunut sopivalta. Lopuksi päätin, että en halua tasolle lainkaan pöytälamppua tilaa viemään vaan hankin jonkun muun tuohon seinälle. Oon miettinyt eri vaihtoehtoja jo viikkoja, kunnes mielikuva yhdestä vihdoin vahvistui – sen täytyy olla La Lampe Grasin 217 -seinävalaisin!


lampe gras 217lg

Paitsi että tämä on jo vuosikymmeniä pintansa pitänyt klassikko, pidän myös sen muunneltavuudesta. Varsi kääntyy useampaan suuntaan, joten lampun ilmettä on helppo vaihdella ja valon saa juuri haluamaansa kohtaan. Tosi tärkeää tämmöiselle tunnelmoijalle, joka inhoaa kirkkaita kattovaloja ylikaiken ;). Nyt onkin enää yksi keittiön valaisinongelma ratkaisematta nimittäin kattovalo ruokapöydän päälle…


lampe gras wall lamp

What can I say – I´m in loooove with this lamp!

2 thoughts on “LAMPE GRAS 217

  • Reply Saara 06/08/2016 at 10:57

    Onpas teillä kivan näköinen sisustus ja tuo La Lampe Gras on just TÄY-DEL-LI-NEN just tuohon! Täytyypä jäädä seurailemaan!

    • Reply Maiju 10/08/2016 at 22:50

      Kiitos ihanista sanoista! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.