NEW CRUSH

Hei! Sisustuksessa on pitkään jyllänneet erilaiset metallit, joista itse ehkä oon eniten tykännyt messingistä. Sitä on ollut pieninä annoksina erityisesti keittiössä. Viime aikoina messinki on kuitenkin alkanut kyllästyttää eikä sävy esimerkiksi ollenkaan sovi keittiön uuteen kylmempään seinän väriin.

Uusi suosikki on silti jo olemassa ja se on ysäristi kromi. En nimittäin keksi muutakaan syytä, miksi tämmöinen rumahko tuoli olisi saanut oleilla meillä jo useamman kuukauden. Siihen kuuluu muhkea pehmustekin, mutta otin sen pois pesua odottamaan. Tätä tuolia voisi kyllä vähän upgreidata tai ainakin itse olin ihan myyty, kun näin Minna Jonesin Pressut, nam! Mites te muut, onko jo kromin aika?


krominen tuolikromia

Chrome is my new crush. This chair is kind of ugly, but I like it cause it´s chromed. 90ties is really coming back I guess 🙂

7 thoughts on “NEW CRUSH

Leave a Reply

Your email address will not be published.