SUMMER VIBES

[mittaustagi]

 Yhteistyössä Indiedays & Albali


Nyt kun pahin kesämyrsky on päällä, tuntuu hassulta viedä ajatuksia niihin oikeasti kuumiin, ihaniin kesäpäiviin. Teen sen kuitenkin Indiedaysin ja Albalin viiniaiheisen kampanjan innoittamana, sillä tämä jos mikä on mun sydäntä lähellä! En tarvitse paljoakaan, että saan palautettua mieleen meidän viimeiset reissut Espanjan lomasaarille – ilmassa väreilevän lämmön, letkeän hengailun ja hyvän ruoan ja juoman. Voi että kun voisin nyt sulkea silmät ja avata ne tummassa Espanjan illassa vuokravillan terassilla, ystävien keskellä ja lasissa täyteläistä punaviiniä!


Miksi loma tuntuu enemmän lomalta, kun on jossain poissa? Rupesin miettimään tätä nyt viimeksi kun oltiin mökillä, joka on meille tärkeä irtioton paikka. Toki mökillä tulee tehtyä paljon raskaita hommia (haravointi, maalaus, rakennusprojektit!), mikä ei aina tunnu niin kivalta. Toisaalta kaikki on ihan vapaaehtoista ja fiilis rehkimisen ja mökkisaunan jälkeen on fantastinen! Aion silti tänä kesänä keskittyä enemmän pelkkään olemiseen ja hengailuun. Juoda aamukahvia pitkän kaavan mukaan mökkiterassilla, viettää siestaa ja ottaa tarpeen vaatiessa tirsat. Syödä grilliherkkuja ilman kiirettä ja antaumuksella hyvän punkun kanssa. Tai kylmän Albalin valkkarin. Musta tuntuu, että kaikki on vain asenteesta kiinni eli miksen eläisi tätä kesää espanjalaisella mielenvireellä! Saattaa muuten tulla paras loma ja kesä ikinä!


albli4

Leave a Reply

Your email address will not be published.