2 X VASE FIND

He! Otetaas pitkästä aikaa kirppislöytöjä – nyt löysin niin mukavat jututkin, että oon niistä ihan fiiliksissä! Kyseessä on nämä kaksi mustaa maljakkoa, jotka löytyivät kesän ekalta pihakirppikseltä. Pienempi eurolla ja iso femmalla. Iso on vanhaa Ikeaa ja siinä tykästyin tietenkin tuohon muhkeeseen muotoon sekä väriin. Pienemmässä taas pilkut ovat se juttu – ysärihenkeen of course!

Tänään ajattelin vielä tyhjätä keittiön tasot ja seinät ja miettiä vähän uutta järjestystä. Mielen päällä on nimittäin jo useamman viikon ollut uusi valaisin eli täytyy silmäillä mihin sen sijoittaisi….


pilkkuvaasi kirppis vaasit

New 2nd hand vases for the crazy vase lady… 🙂

One thought on “2 X VASE FIND

  • Reply HANNA 08/06/2016 at 10:59

    Vau, ompa näyttävä ja tyylikäs toi iso!

Leave a Reply

Your email address will not be published.