STACCATO

[mittaustagi]

Yhteistyössä Indiedays & Anttila Staccato


Pojan syntymän myötä olen taas yhtäkkiä enemmän kiinnostunut lastenvaatteista. Tai ehkä se on tämä kesä, koska talvella varsinkin ulkovaatteet ovat melkein koko ajan ne samat. Kun Indiedaysilta huhuiltiin halukkaita kokeilemaan Anttilan kampanjassa uutta lastenvaatemerkki Staccatoa, olin siis oitis mukana. Ihastuin nimittäin jo netissä näihin tytön vaatteisiin – tikattuun kukkakuvioiseen bomberiin ja mätsäävään hameeseen!


Lastenvaatteet saatu

staccato_tyton vaatteet 104 cm_820staccato_pojan vaatteet 62 cm_2_820staccato vaatteet_820

Tein ostokset silti tavaratalossa, koska halusin nähdä miltä aina vauvoista 128 centtisille asti suunnattu uusi vaatemallisto näyttää elävässä elämässä. Miltä tekstiilit tuntuvat ja millainen niiden mitoitus on? Pyörin osastolla yli tunnin, sillä vaihtoehtoja oli niin runsaasti – ja hyviä sellaisia! Kerrankin maltillisia sävyjä kuten tummansinistä myös tytöille. Ja ihan jo pikkuvauvoille ohuita ja superjoustavia “pillifarkkuja”, jotka ovat niin monen asun perusta. En voisi muuten kuvitellakaan, että pukisin näin pienen muihin kuin tosi mukaviin vaatteisiin eli vahva suositus noille farkuille! Mitoitus on myös mukavan kapeaa eli tytön vaatteet ovat juuri sitä mitä hän käyttää nyt eli 104 cm. Hän myös itse tykästyi asuunsa kovasti ja varsinkin takista tuli the kesätakki 🙂 P.S. Heijastin käsivarressa on tytön oma “stailaus” eli se ei kuulu takkiin! ;D

Staccatoon kannattaa nyt käydä tutustumassa, sillä koko mallisto on verkkokaupassa 19. kesäkuuta asti 30% alennuksessa koodilla STACCA30BLG!


staccato_tyton vaatteet 104 cm_2_820 staccato_tyton vaatteet 104 cm_3_820staccato_pojan vaatteet 62 cm_820

Leave a Reply

Your email address will not be published.