WILD ABOUT COOEE!

Hei! Poden materiaalista rakkautta jollain tasolla ihan jatkuvasti, se on semmoinen perusominaisuus mussa. Tulista ensihuumaa tulee koettua silti aniharvoin, sillä bloggaajana näkökenttä on koko ajan enemmän tai vähemmän alttiina kaikenlaiselle tavaralle. Mutta joskus joku juttu pääsee iskemään niin, että melkein sukat pyörivät jaloissa! Niin kävi tällä viikolla, kun kuva Cooeen pallomaljakoista tavoitti mykiöni. Pieniä, mattapintaisia ja täydellisen pyöreitä yhden kukan maljakoita, olin kerrasta myyty!

Sen sijaan, että olisin hulluuksissani hankkinut itselleni maljakoita jokaisessa värissä ja koossa, pyysin kivoimpia vaihtoehtoja Säde-sisustuskaupasta kotiin kuvauslainaan ja tämmöisiä asetelmia niistä syntyi. Mitäs tykkäätte, kolahtaako?


Mustat maljakot saatu, muut kuvauslainassa

cooee maljakkocooeepink vase cooee

Kuvien maljakot ovat kokoa 8 cm ja 10 cm – isompia 20 senttisiä on tuloillaan heinäkuussa. Täytyy käydä sitäkin vakoilemassa, sillä arvelen tykkääväni näistä vielä pitkään! Maljakot löytyvät täältä.


cooee ball vasescooee pink vaseblack ball vase cooee

Have you seen these amazing little ball vases by the Swedish brand Cooee? Totally adoring! Can´t decide which colors I prefer best…

| Black ones gifted, others in photoloan

3 thoughts on “WILD ABOUT COOEE!

 • Reply Mia Hirvelä 27/05/2016 at 18:25

  Ostin omani myös Säteestä, ihania ovat!

  • Reply Maiju 27/05/2016 at 21:15

   Niin ovat ja niin ajattomia! 🙂

 • Reply Sirpa 28/05/2016 at 12:37

  Ovat kyllä kauniita, ihanan kevyt tuo pyöreä muoto 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.