| CAN´T GET ENOUGH!

Hei! Ai että tähän aamuun oli ihana herätä erityisesti sen jälkeen, kun tajusin että pieni mies oli nukkunut yhteensoittoon yli viisi tuntia! Viisi!!! Ihan ennätysmäistä, kun kaikki yöt on tähän asti menty 1-2 tunnin herätyksillä. It makes a difference, todellakin. Vaikka en tämän perusteella kylläkään odota mitään muutosta, antaa se silti toivoa, että pidemmät unet ovat meille _mahdollisia_.

Otin poitsusta pari kuvaa tänne blogiinkin, kun hän näytti niin sopevalta noissa Mini Rodinin täplissään. En ole lastenvaatteiden suhteen lainkaan merkkiuskovainen, mutta kyllähän ne kivat vaatteet ilahduttaa silmää. Facebookin lastenvaatekirppiksiltä on myös ihan liian helppoa tehdä imetysten lomassa ostoksia, mutta ehkä se sallittakoon kun hän nyt kerran on meidän viimeinen ja vaatteet ovat 2nd handia :).


mini rodini jaguarluonnonkukkia_1asun-lehti

Musta maljakko saatu


Vuodenaikojen vaihtumisen ihkutus on blogien perusklisee, mutta siitä huolimatta on pakko todeta että on tämä kevät silti ihmisen parasta aikaa! Ei voi kun tuijottaa kaikkea sitä ihanaa vihreyttä, mikä yhtäkkiä ympärillä on. Ihan lapsen lailla on tullut ihasteltua kukkaan puhjenneita pensaita ja puita, ja tuotua kukkivia oksia sisälle. Inspiraatiokin alkaa hiljalleen virrata – siitä piti erityisesti uusin Asun numero huolen. Ai että rakastan tuota kannen kuvaa, täydellinen!


mini rodini jaguar leggingsasun

 

I´m feeling the spring vibes especially as Theo slept over 5 hours in a row last night! Is there anything as powerful as green this time of the year? Can´t get enough!!

6 thoughts on “| CAN´T GET ENOUGH!

 • Reply Mari 26/05/2016 at 15:29

  Voi ei, mikä pikku peikko <3

  • Reply Maiju 27/05/2016 at 21:17

   Jeps, karvalakki oli päässä heti ensi hetkestä lähtien 🙂

 • Reply Maitoviiksi 26/05/2016 at 20:08

  Ihanat hiukset! On uskomatonta, miten paljon hiuskuontalo tekee pikkuisesta isomman oloisen. Ja aivan ihana koko leopardivauva. Parasta imetysviihdettä oli kyllä tehdä verkko-ostoksia.

  • Reply Maiju 27/05/2016 at 21:20

   Tuo on varmaan totta eli että kaljupäät tuntuvat vauvamaisemmilta 🙂 Nyt on kyllä vaatteita niin paljon, että selvitään hyvin seuraavaan kokoon asti (joka toivottavasti ei tule ihan heti, heh!)

 • Reply Nanna 26/05/2016 at 21:05

  Oiiiiiiiiii,mikä vauva!Aivan kuin oma poikani vauvana.Hänkin syöksähti maailmaan musta,paksu hiuskuontalo päässäänNäyttäen pikku eskimolta.

  • Reply Maiju 27/05/2016 at 21:22

   Joo esimovauvoiksi näitä munkin omia on sanottu, kohta saa ottaa jo parturointivälineet esille! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *