HOT COFFEE!

[mittaustagi]

Yhteistyössä Indiedays ja OBH Nordica


Oon mukana Indiedaysin ja OBH Nordican kampanjassa, jossa fiilistellään hyvää kahvia. Tai mulle ainakin kahvissa on kyse juuri siitä – fiilistelystä ja kahvin ihanan paahteisesta mausta! Kahvi kuuluu mulla vahvimmin aamuihin, vaikka ilmankin pääsen ihan vaivatta ylös ja käyntiin. Esimerkiksi työaamuina jätän kahvit kotona suosiolla juomatta ja otan kupillisen vasta töissä työkavereiden kanssa. Parasta kahvi onkin silloin, kun sen saa juoda rauhassa ilman kiirettä. Erityisen hyvältä kahvi maistuu mun mielestä viikonloppuisin iltapäivällä, kun jo vähän väsyttää ja jotain hyvääkin tekisi mieli :).


obh_kahvinkeitin legacycafe latte OBH_legacy

Pääsin kahvikampanjan puitteissa kokeilemaan OBH Nordican uutta Legacy-kahvinkeitintä, joka läpäisi heti alkuun yhden tärkeimmistä kriteereistä eli ulkonäkövaatimukset. Kahvinkeitin on ainakin meillä koko ajan näkyvillä, joten haluan sen sopivan keittiön muuhun ilmeeseen. Arvoin hetken valkoisen ja mustan välillä, mutta koska muut kodinkoneet ovat mustia, oli se selvä valinta. Paitsi että turkoosi keitin olisi myös ihanan retrosti sopinut meidän alakaappeihin, voih! Ollapa vähän rohkeampi…

Ulkonäön lisäksi kahvinkeittimen tulee olla helppo käyttää. Että veden määrän näkee sekä kannusta että säiliöstä. Ja että irtonaisia osia ja kansia ei ole liikaa. Molemmat tsek! Tämän lisäksi Legacy muuten tunnistaa automaattisesti kalkinpoiston tarpeen sekä katkaisee virran 40 minuutin jälkeen.


caffe latte legacy kahvinkeitin

Entäs valmiin kahvin maku sitten? Itse juon kahvin aina mustana ja haluan, että se on tarpeeksi kuumaa! Tästä Legacy selviytyi leikiten, ja siitä tunnustuksena sille on myönnetty mm. Kultainen Papu -laatusertifikaatti. Tarpeeksi kuuma kahvi mahdollistaa myös erilaisten kahvijuomien sekoittelun – meillä tehdään esimerkiksi “cafe lattea” eli vaahdotetaan sauvasekoittimella rasvatonta maitoa ja kaadetaan päälle kuumaa kahvia. Niin hyvää!

A R V O N T A | Kerro millainen kahvijuoja sinä olet ja voit voittaa Legacy-kahvinkeittimen haluamassasi värissä (musta, valkoinen, turkoosi)! Arvonta on käynnissä sunnuntaihin 22.5. asti ja voittaja pääsee keittelemään voittokahveja jo kesäkuun alussa 🙂

126 thoughts on “HOT COFFEE!

 • Reply AnniinaSim 15/05/2016 at 10:19

  Kahvinjuonnin makuun olen päässyt vasta viime vuosina. Se ei ole minulle mikään pakollinen rituaali, joka on tiettyyn kelloaikaan suoritettava joka päivä. Aamukahvia en juo, mutta joskus ennen töiden alkua työpaikalla tulee sellainen hörpättyä. Päiväkahvi on enemmän se mun juttu kun iltapäivällä alkaa vähän väsyttämään. Ennen kaikkea nautin kahvittelusta ystävien ja sukulaisten luona, sekä kahviloissa, joissa erikoiskahveja tulee kyllä silloin tällöin nautittua. Minä olen huono keittämään kahvia vain itselleni mutta herra juo kahvia senkin edestä 🙂

  Jos voittaisin, ottaisin kahvinkeittimen valkoisena.

 • Reply Vilma 15/05/2016 at 10:26

  Oon kahvinjuojana ihan alottelija. En oikein tykkää tavallisesta kahvista, ja mutteripannullakin keitetty on liian vahvaa, mutta omistan chemexin. Sillä on kyllä hauskaa tehdä kahvia kavereille ja poikaystävälle ja samalla itsekin opetella juomaan kahvia. Arkipäivinä chemex-hifistely kestää hiukan liian kauan, joten tavallinen keitin ois kiva!

 • Reply Sanna 15/05/2016 at 10:55

  Mulle kahvi on sellainen herkkuhetki, pala arjen luksusta. Aamuisin parasta on vasta keitetyn kahvin tuoksu ja myös kupilliset ystävien kanssa on ihan huipputärkeitä. Tärkeintä on kuitenkin se maku, sillä kahvi korvaa usein sen ihan oikean sokeriherkun.

 • Reply moonangel 15/05/2016 at 10:55

  Oi valkoinen olisi passeli meidän keittiöön! Mielelläni joisin kahvini kuumana, mutta koiranpennullamme on joku pissa-ajastin. Aina kun keitän yksin kahvit ja ehdin kaataa sen kuppiin niin silloin hän haluaa ulos pissalle 😀 Siinä se kupissa ehtii sitten jäähtyä kun takaisin sisälle päästään. Tuollaisella jos keittäisi aamukahvit niin ehkä ei ehtisi niin paljon jäähtymään kuin nykyisellä kahvinkeittimellä keitetty kahvimme 🙂

 • Reply Janette 15/05/2016 at 11:03

  Aamukahvi on mulle se tärkein kahvihetki. Ilman kahvia aamu ei lähde käyntiin. Joskus se jää päivän ainoaksi, mutta usein kahvittelen myös iltapäivisin. Tuo latte näyttää niin herkulta!

 • Reply Roosa 15/05/2016 at 11:04

  Opettelin juomaan kahvia n. 1,5 vuotta sitten ja sitä on kyllä tullut juotua eri tavoin! Aluksi vaaleapaahtoista maidolla, tähän väliin ilman kahvia useampi kk, jonka jälkeen aloin juomaan keskipaahtoista kahvia kermalla. Pikku hiljaa tähän tuli myös kookosöljy. Jätettyäni maitotuotteet kerma sai jäädä, mutta kookosöljy kulkee edelleen mukana tummapaahtoisessa kahvissa. 🙂 Kahvia tulee tätä nykyään juotua kuppi päivässä, mikä tekeekin kahvihetkestä päivän odotetuimman. Kyseinen kahvinkeitin on kyllä harvinaisen nätti minunkin silmääni, erityisesti musta. 😉

 • Reply Misty 15/05/2016 at 11:04

  Ou mai mikä arvonta! Nyt kyllä osuisi voitto oikeaan osoitteeseen.
  En ole juurikaan juonut kahvia elämäni aikana, kunnes viimeisen muutaman kuukauden aikana olen aloittanut tutustumisen kahviin valmistamalla pikakahvia. Varmaan monen mielestä ihan kauhistus
  Viime viikolla uskalsin Turun Tintåssa tilata latten ja se olikin sitten menoa. Voi että oli hyvää!
  Nyt olen miettinyt minkälaisen keittimen hankin itselleni, jotta pystyn valmistamaan superhyvää kahvia pikakahvin tilalle.
  Vieraiden tullessa olen nyt kaivanut keittiön yläkaapista pölyisen 25 vuotta vanhan, virttyneen keittimen
  Tuo valkoinen keitin löytäisi meiltä hyvän kodin!

 • Reply Liina / Villa Ilona 15/05/2016 at 11:05

  kahvin pitää olla mahdollisimman tummapaahtoista ja kuumaa maitoa siihen laitan reilusti (1/2 osaa). Iso osa kahvinautintoa on myös kuppi/lasi josta sen juo. Suosikkini on Hobstar-lasi. 🙂

 • Reply Juli 15/05/2016 at 11:06

  Kahvi on minulle tauko, pysähdys arjessa ja juhlassa. Jo lapsena join äidin kanssa rauhankahvit.

 • Reply A 15/05/2016 at 11:11

  Itse juon kahvini mustana kerran päivässä 🙂

 • Reply Nannil 15/05/2016 at 11:13

  Olen ehdoton nautiskelija, tuoreen kahvin ystävä. Aamuni alkaa kupilla tai parilla (kuppi, ei muki ) tummapaahtoista kahvia. Kahvin on oltava ehdottomasti tuoretta ja tarpeeksi kuumaa, sekä mustaa. Kahvi kuuluu rauhalliseen hetkeen, en ole kiireessä juoja. Parasta kahvi on aamuisin tai ulkona nautittuna. Hyvä kahvi ei tarvi edes “kahvileipää”.

 • Reply Iidanana 15/05/2016 at 11:35

  Ennen olin huoltsikan takeaway -kahvityyppiä, mutta nykyään kahvi on nautinto, johon voi panostaa! Laadukas kahvi ja rauhallinen kahvihetki

 • Reply Marika Mikkola 15/05/2016 at 11:52

  Kahvi mustana ja tumma paahtoista. Hetki aikaa nauttia hyvää kahvia ja päivä lähtee mukavasti käyntiin. Musta on aina tyylikäs.

 • Reply Helena 15/05/2016 at 11:57

  Juon kahvia eniten töissä. Vanha kahvinkeittimeni kotona ei innosta kahvihetkiin, mutta Legacy vaikuttaa erittäin lupaavalta. Mieluisin värivaihtoehto olisi musta.

 • Reply Susu 15/05/2016 at 12:00

  Olen oikea kahvihirmu ja rakastan tuoreen kahvin tuoksua. Mieheni on oppinut miten tärkeä aamukahvini on ja hän lataakin keittimen valmiiksi minulle – kun herään painan vaan keittimen päälle! Arjen romantiikkaa lapsiperheessä❤️

 • Reply J 15/05/2016 at 12:13

  Itse en juo kahvia, olen enemmän teeihmisiä. Jos voitto osuu kohdalleni, haluan antaa kahvinkeittimen pikkuveljelleni, joka ansaitsisi uuden kahvinkeittimen piristämään aamuja ennen töihinlähtöä =)

 • Reply Niinu 15/05/2016 at 12:16

  Itse olen satunnainen kahvinjuoja(ja silloin maidolla ja sokerilla,kiitos)mutta vieraille tulee keitettyä useammin!Uusi keittiömme huutaa uusia pienkodinkonwita koska vanha valkoinen kahvinkeitin ei todellakaan näytä enää valkoiselta uusien kaapinovien va välitilalaattojen rinnalla…Vedenkeitin meillä on kirkkaankeltainen,joten sen pariksi kävisi ehkä parhaiten musta?

 • Reply Sanni A 15/05/2016 at 12:30

  Joka ilta hymyilen itsekseni sängyssä, kun ajattelen, että aamulla mua odottaaa blogien selailu kahvikupin ääressä! Tänä syksynä olisi myös ensimmäinen omaan kotiin muutto, joten tietysti myös kahvinkeittimelle olisi huutava tarve. Legacy-keitin kuulostaa siis aivan mahtavalta!

 • Reply anniina 15/05/2016 at 12:46

  Aamulla kahvi maistuu parhaimmalta ja silloin se on pakko saada! Myös iltapäivän kahvihetket on kivoja, ne ovat usein lataushetkiä ennen kun alan koulutehtävien kimppuun:)

 • Reply Pauliina 15/05/2016 at 13:05

  Elämäni kaikkialla sosiaalisessa mediassa ovat nimimerkeillä “aamukahvi”, sillä ilman sellaisia aamukahveja ei lähde päivä käyntiin. Tummapaahtoinen kahvi kerman kera ovat aamujeni ja alkavien päivieni suola. Vaikka kiire olisi, sen verran ehdin pysähtyä että nautin kahvini utuaamuina keittiön ikkunalaudalla. Oi ! Keittiösi on muuten myös todella syötävän suloinen !

 • Reply Vilja Vehkaoja 15/05/2016 at 13:11

  Voih, haluan kahvini tummana paahtona runsaan maidon kanssa ja kiireettä. Ja sitä pitää olla paljon. Kuvista melkein välittyi ihana tuoksu.

 • Reply Mirva 15/05/2016 at 13:17

  Ilman aamukahvia ei ala päivä rullaamaan ja kahvi on myös iso osa työpäivää. Joskus on ihanaa vielä kotona keittää iltakahvit ja juoda ne näin kesällä ulkosalla.

 • Reply Hannnnna 15/05/2016 at 13:28

  Vau!! Juon kahvia pitkin päivää, aina runsaan maidon kera. 🙂

 • Reply Maria 15/05/2016 at 13:36

  Juon kahvia kausiluonteisesti. Välillä saattaa mennä kuukausia ilman ja välillä taas juon pari kuppia päivässä. Fiiliksen mukaan.

 • Reply Annika 15/05/2016 at 13:46

  Onpas nätti keitin! Itse juon kahvini useimmiten maidolla, välillä myös mustana. Mutteripannulla keitellään viikonloppuna tai herkutteluun, mutta arjen aamut hoituu suodatinkahvilla. Mukana arvonnassa siis!

  • Reply sinkkeli 15/05/2016 at 14:51

   Kahvia aamulla, kahvia päivällä ja kahvia illalla, maidon kera ilman sokeria. Lattea satunnaisena herkkuna.

 • Reply Eija 15/05/2016 at 13:48

  Wautsi-Wau.
  Nyt on muotoilu keittimessä kohdillaan.
  Itse arvostan kahvinkeitossa ensinnäkin tietysti makua, nopeutta, muotoilua ja äänettömyyttä. Se, että herää muuta perhettä aikaisemmin, on johtanut siihen että juon kahvin murukahvina keepcupista työmatkalla. Olen pitkään harkinnut uuden keittimen hankintaa, mutta kriteereihini sopivaa ei ole vielä tullut vastaan. Ehkäpä tämä olisi etsimäni keitin ja värillä ei niin väliä, musta tai valkoinen 🙂

 • Reply Jepujepu 15/05/2016 at 13:49

  En juurikaan juo kahvia yksin, vaan aina seurassa. Maitokahvi arkisin ja kahviloissa latte/cappuccino. Parasta tietenkin, jos kahvin kanssa on jotain hyvää tarjottavaa!

 • Reply Emmi 15/05/2016 at 14:03

  Minulla on todella ristiriitainen suhde kahviin. Tykkään erikoiskahveista ja kokeilla eri laatuja, paahtoja. Mutta, mutta. Vatsani ei enää kestä kahvia. Silti hemmottelen itseäni säännöllisen epäsäännöllisesti kahvilla.

  Ja turkoosi Legacy on ollut viime lokakuusta kuolauslistalla. Kotona tällä hetkellä jonkun sukulaisen vuosikausia vanha mökkikeitin edellisen sanottua itsensä irti. Ihan hirveetä tököttiä keittää.

 • Reply Eerika 15/05/2016 at 14:14

  Ihana keitin. Juon kahvinimaidolla. Kahvihetki on päivän rentoutumishetki. Näin kesällä on parasta, kun voi viikonloppuisin juoda aamukahvit terassilla 🙂

 • Reply Susanne 15/05/2016 at 14:44

  Kahvi, siihen sisältyy paljon makuja,hetkiä,ihmisiä,tunteita…
  Minulle kahvi on yksi tärkeimmistä juomista veden lisäksi. Tykkään kokeilla eri kahvilajeja ja makuja.
  Juuri jauhetuista pavuista saa maukasta kahvia.
  Arkiaamuna nautin, kun herään aikaisemmin kuin muu perhe, tämä tarkoituksella,koska silloin voin rauhassa nauttia kahvin. Sen jälkeen on mukava herättää pirteänä muut perheenjäsenet.
  Töissä tulee myös kahvia nautittua, välillä vähän kiireellä. Kotiin päästyä onkin sitten taas nautiskeluhetki kahvin seurassa. Antaa voimia loppuillaksi touhuta kotiaskareita.
  Pieni hetki jolla on suuret vaikutukset
  Olisi ihana voittaa kaunis kahvinkeitin, onhan minulle se estetiikkakin tärkeää.

 • Reply kirsi 15/05/2016 at 14:47

  Aivan ihana kahvinkeitin 🙂 kumpa saisi valkoisena! Kahvia menee monta kuppia päivässä ja mielellään vaahdotetun maidon kanssa.

 • Reply Anna Aurinko 15/05/2016 at 14:48

  Oijoi. Kahvi kuuluu jokaiseen päivääni. Ihan ekan kupposen juon heti aamulla aamiaispöydässä. Sopii myös erinomaisesti lounaan päätteeksi. Hyvännäköinen tuo teidän uusi kahvinkeitin.

 • Reply Maisa 15/05/2016 at 14:52

  Hah! Tunnistan olevani melko samanlainen kahvinjuoja kanssasi. 🙂 Työaamuina kahvit töissä ja viikonlopun parhaat kahvihetket ovat kiireettömät aamukahvit ja “makeanhimoinen” iltapäiväkahvi. Kahvi on minulle päivittäinen nautinto! <3

 • Reply Annafiinu 15/05/2016 at 14:58

  Minulle kahvin juonti on arjen luksusta! Jokainen aamu tuntuu paljon mukavammalta, kun saa valkata aamun fiilikseen sopivan kahvikupin ja kaataa sinne kuumaa kahvia, ah! Aivan ihana arvonta, jos voitto sattuisi kohdalle valkkaisin ihanan mintun värin :—-)

 • Reply Musta mökki 15/05/2016 at 15:16

  Aamulla, kahvitauolla, nuotiolla. Mutterista, pressopannusta, keittimestä. Joskus retkellä pikana.

 • Reply Paula 15/05/2016 at 15:37

  Arkiaamun ensimmäinen kahvi juodaan töissä työkavereiden kanssa. Viikonloppuaamuisin kotona hetimiten kun on silmät auenneet. Kahvin täytyy olla kuumaa ja sitä täytyy olla riittävästi. Americano on vain ykkönen vaikka välillä tulee herkuteltuakin.

 • Reply Sandra 15/05/2016 at 15:48

  Täällä juodaan eka kuppi kahvia aamulla ja toinen töissä tai iltapäivällä töiden jälkeen. Kuumaa sen olla täytyy, mutta tilkalla maitoa. Tuo kaunis keitin kyllä hivelee silmää mukavasti, sopis munkin sivupöydälle 😉

 • Reply ryms 15/05/2016 at 15:53

  Tykkään juoda arkisin aamukahvia rauhassa itsekseni, joko kotona tai töissä. Kahvia tulee hörpittyä pitkin päivää, hyvä kahvi on arjen luksusta.

 • Reply Anna 15/05/2016 at 15:57

  Jos kahvi maistuisi samalta miltä se tuoksuu, saattaisin pitää siitä. En siis juo sitä, paitsi ehkä joskus jos en kehtaa kieltäytyä, silloin maha menee sekaisin välittömästi. Mies taas ..aamu ei ala ilman kahvia. Matkalle lähtiessä matka etenee tunnin välein tehtäviin pysähdyksin ja kahvi täytyy napata jostain mukaan. On ruuan jälkeinen kahvi, on päivä- ja iltakahvi, saunasellainen. Ravintoloissa ja kahviloissa hifistelee erikoiskahveilla. Arvontapalkinnon soisin hänelle: )

 • Reply Jaana K 15/05/2016 at 16:08

  Kylläpä tulisi tarpeeseen uusi kahvinkeitin! Tykätään keitellä normaalien iltapäiväkahvien lisäksi viikonloppuaamuisin vähän erikoisempiakin kahveja makusiirapeilla tai sitten ihan lattea. Tuo keitin kyllä täyttäisi myös kaikki minun kriteerit!

 • Reply Ink 15/05/2016 at 16:16

  Ehdottomasti nautiskelija! Lapsen kanssa kotona ollessa kahvihetki kuului aina lapsen päiväunien aikaan ja jotain makeaa kahvin kaveriksi. Tällä hetkellä meillä on huono ja ruma keitin, joten tämä tulisi tarpeeseen! 🙂

 • Reply Nonnu Neuloja 15/05/2016 at 16:17

  Minulla aamukahvi on se ainoa ja tärkein kahvi, joka on pakko saada!

  Uusi keitin olisi ihan huippua. Vanha alkaa jo olemaan yli 10v. vanha! Vanha keitin on musta, joten uusikin saisi olla musta.

  🙂

 • Reply Nelliina 15/05/2016 at 16:34

  Oon armoton kahvikissa. Aamulla on pakko saada kahvia, muuten pv on pilalla. Tuo keitin tulis tarpeeseen, näyttääkin tyylikkäältä 🙂

 • Reply SaijaK 15/05/2016 at 17:16

  Kahvihetki kuuluu ihaniin viikonloppuaamuihin kun ei ole kiirus. Kahvin tuoksu ja ihanien ystävien seura on myös hyvä yhdistelmä meillä. Juon kahvia maidon kera ja tuossa näyttää olevan myös maidonvaahdotin. Täydellistä! Tämä keitin mustana olisi keittiössämme se piste i:n päälle!

 • Reply Inge 15/05/2016 at 17:34

  Kiva arvonta! Olen aika satunnainen kahvittelija. Välillä menee monta kuppia päivässä, välillä on viikkojen taukoja. Kun juon, juon aina maidon kanssa.

 • Reply Ida viitanen 15/05/2016 at 18:12

  Pidän itseäni enemmän nauttia tyyppinä, vaikkapa kahvi kuuluu aamurutiineihin. Kotona ruukaan jauhaa pavut itse ja ulkona rakastan kokeilla omalle lompakolle tyyriitä erikoiskahveja. Mahtavaa olisi päästä itse valmistamaan cafe lattea! Uusi kahvinkeitin olisi super toivottu perheenlisäys, nykyinen Ikean keitin on turhan työläs kiireisiin aamuihin.

 • Reply HH 15/05/2016 at 19:12

  En itse juo kahvia. Mutta keittäisin tuolla kahvit rakkalle aviomiehelleni. 🙂

 • Reply Tintsuli 15/05/2016 at 19:16

  Itse olen maistanut kahvia vain kerran lapsena, joten jos voitto osuisi kohdalle, antaisin sen syksyllä 60 vuotta täyttävälle äidilleni. Äiti on toivonut turkoosia kahvinkeitintä jo pitkään, joten väriksi valikoituisi turkoosi 🙂

 • Reply mm 15/05/2016 at 19:48

  Kahvi <3 suklaa
  Siihen kiteytyy mun kahvinautinto! Vähän vahingossa jäin koukkuun kahviin, eikä nykyään päivästä voi tulla hyvää ilman aamun kuppia.

  Kyseinen kahvinkeitin on ehkä hienon mihin olen koskaan törmännyt.

 • Reply Riitta 15/05/2016 at 20:16

  Aamuni ei lähde käyntiin ilman kahvia. Juon 2-3 kupillista, mutta en sitten päivän aikana enää lisää.
  Musta olisi värivalintani.

 • Reply Millavee 15/05/2016 at 20:37

  Erityisesti tykkään erikoiskahveista, kuitenkin tavallinen suodatinkahvinkeitin olisi kotona ehdoton läheisten kahvitteluhetkiin. Valitsisin mustan keittimen.

 • Reply Riikka 15/05/2016 at 20:59

  Kahvi on mulle päivittäinen tarve, mutta samalla suuri nautinto. Juon kahvia herätäkseni, lohduttaakseni tai hemmotellakseni itseä tai juhlistaakseni onnistumista tai saavutusta. Kahvin äärellä myös tapaan miestäni kiireisen päivän jälkeen, ystäviä ja muita ihania ihmisiä. Keittimen ottaisin mieluusti valkoisena.

 • Reply jenni S 15/05/2016 at 21:27

  Olen ehdottomasti aamukahvin litkijä. Pakko saada heti ylösnousun jälkeen pari mukillista. Toisen juon yleensä meikatessa eli varaan aamuksi kunnolla aikaa..

 • Reply Tilla 15/05/2016 at 21:37

  Parasta on aamukahvi maidolla. Se juodaan miehen kanssa, mitä hitaammin sen parempi. Ystävien kanssa maailma paranee huomattavasti paremmin kun samalla juo pullakahvit.
  Meillä kahvia keitetään 12 vuotta vanhalla keittimellä, johan vaihtelu piristäisi, ja makukin varmasti muuttuisi! 🙂 Ja tuo keitin on kyllä ihana! Valitsisin myös tuon mustan!

 • Reply Ilmeini 15/05/2016 at 22:12

  Rakennusaikana yritin opetella juomaan kahvin ilman maitoa jottei olisi tarvinnut maitoa raksalle kantaa kun mieskään ei sitä käyttänyt. Noo sehän ei sitten millään onnistunut, se vaan oli niin pahaa! Vaan mites kävi kun raksa-aika oli ohi.. aloin juoda mustaa kahvia eikä enää todellakaan maistuisi maidon kanssa! 😀

 • Reply maisamiisa 15/05/2016 at 22:25

  Itse en juo kahvia ja siksi entistä enemmän ärsyttääkin pitää kahvinkeitintä aina esillä ja työpäydältä tilaa viemässä – ei ehkä ärsyttäisi niin paljoa jos se olisi näin kivan näköinen!

 • Reply Maarit 15/05/2016 at 22:40

  En juo kahvia koskaan, en ole koskaan juonut, mutta kyllä tuo kahvinkeitin kelpaisi vieraille keitettävään kahviin 😀
  Valkoinen tai musta.

 • Reply Idis & Interiööri 15/05/2016 at 23:19

  Itse olen toivoton kahvinjuoja…en vain opi siihen eli pysyn teessä. Mutta miehelle maistuu maitokahvi ja kahvinkeittimemme sanoi sopimuksen juuri irti ! Eli tarve uudelle keittimelle on. Tämän antaisin siis rakkaalleni jos onnni suosii <3

 • Reply Maiqqu 15/05/2016 at 23:44

  Olen satunnainen kahvittelija, kuitenkin vähintään yksi kuppi päivässä on pakko saada. Turkoosille keittimelle löytyisi meiltä paikka 🙂

 • Reply Mira 16/05/2016 at 02:40

  En aiemmin ollut mikään suuri kahvinjuoja. Töissä tuli aamuisin joutua yksi kuppi, mutta kotona saattoi mennä pitkiäkin aikoja ettei keitintä käytetty. Nyt näin vauvavuoden aikana kahvia on tullut joutua enemmän kuin koskaan. Aamuisin tarvitsee ison kupin että päivä lähtee käyntiin 😀 uusi ja hieman laadukkaampi keitin ei kyllä olisi pahitteeksi.

 • Reply Tiinaf 16/05/2016 at 06:23

  Aamukahvi kuuluu minun rituaaleihini. Kaksi isoa mukillista maidon kanssa. Päivisin voin vallan hyvin olla kahvitta, ellei tarjolla ole lattea. Se on herkkua!

 • Reply Villis 16/05/2016 at 08:02

  Juurikin nuo laatukriteerit, kuuma kahvi, kätevä käytössä (ei liian monimutkainen) ovat mieluisia. Juon kahvin maidolla, jolloin kahvin on oltava ensin kuumaa, ettei se heti jäähdy maidon myötä. Oikein söpö peli, mukana olen!

 • Reply Heleen 16/05/2016 at 08:44

  Aamukahvi on arkipäiväni ainut kahvi, ja sen tulee olla tummapaahtoista ja lämmitetyllä maidolla. Viikonloppuisin juon sitten myös kahvit päivällä. Keittimellä on ratkaiseva vaikutus kahvin makuun. Oikein soppeli keitin olisi tuo keittiööni, musta kun edellinenkin on.

 • Reply Kikka 16/05/2016 at 09:15

  Itse juon kahvini myös aina mustana! Olen opetellut kahvinjuojaksi vasta viime vuosina, ja siitä onkin tullut tarpeellinen aamunaloitus. En ole kuitenkaan koskaan oppinut syömään mitään samalla kun juon kahvia, eli kahvi aina ja pelkästään ilman mitään muuta. Musta keitin olisi upea!

 • Reply Veera 16/05/2016 at 10:16

  Olen itse teenjuoja. Antaisin turkoosin väripilkun miehelleni, joka on aamusta iltaan ahkeroinut keittiöremontin parissa. Pieni budjetti alkaa olla käytetty, joten uusi kahvinkeitin olisi ihana yllätys.

 • Reply Mi 16/05/2016 at 10:37

  Töissä olen kahvinjuojana seuranhakuinen, ja siksi ehkä tapakahvinjuoja – vaikkei kahvihammasta kolota, tulee tauolla otettua kuitenkin se kupinpohjallinen mustaa kahvia, jotta voi istua muiden kanssa.

  Viikonloppuaamut ovat sen sijaan nautintohetki, jolloin pitää olla aikaa istua rauhassa ison maitokahvimukillisen ääressä.

 • Reply Salla 16/05/2016 at 10:37

  Itse juotan sujuvasti kahvit toisille! En ole vielä tuosta oppinut tykkäämään, mutta jospa opettelisi, jos uusi keitin meille voittona tulisi. Ulkonäkö on hieno!

 • Reply Api 16/05/2016 at 12:33

  Olen satunnainen kahvinnauttija, ja siitäpä syystä kahvin pitää aina noina hetkinä olla hyvää. Myös minulle kahvihetki on kiireetön nautiskeluhetki. Useimmiten juon cafe laten.

 • Reply Suski 16/05/2016 at 12:36

  Aamukahvi on minulle se päivän tärkein kahvihetki. Kaikkein mielelläni nauttisin sen hitaasti nautiskellen ja rauhassa heräillen… Mutta pienten lasten kanssa tästä joutuu arkiaamuina tinkimään. Onneksi on viikonloppuaamut! Silloin nautin tummaa kahvia, maitovaahdolla tottakai ☺

 • Reply Sarianna 16/05/2016 at 12:52

  Päivä alkaa aina kahvilla. Useammat kahvit tulee myös päivän aikana juoduksi.
  Keitin on ihan kivannäköinen ja valkoisena ehkä makein.

 • Reply iituliina 16/05/2016 at 13:16

  Yleensä olen nautiskelija ja käytän kahviini aikaa: jauhan pavut, kuumennan&vaahdotan maidon, keitän tumman kahvin ja yritän taiteilla maitovaahtosydämet pintaan, tai vaihtoehtoisesti piipahdan kahvilaan cappucinolle. Ainakin kerran päivässä pyrin oikeasti nautiskelemaan kahvista hitaasti ja ajan kanssa. Aina parempi, jos kaveriksi saa pari palaa suklaata tai perinteisen korvapuustin. Mutta pakko myöntää, että kiireisimpinä aikoina kahvi juodaan lennossa ja mustana termosmukista, enemmänkin hereillä pysymistä ajatellen, kuin nautinnon vuoksi.

  Tuo keitin on muuten mielettömän kaunis, valitsisin mustan itsekin!

 • Reply Ansku 16/05/2016 at 14:33

  Juon kahvin maidolla, useimmiten valitettavasti kiireessä. Tämä keitin kuitenkin menisi miehelleni, joka on varsinainen kahvinautiskelija. Valitsisin mustan keittimen meille.

 • Reply Niica 16/05/2016 at 14:43

  Musta. Mustaa mustalla 😀 Ehdottomasti olen mustan värin kannattaja. Joten kahvinkeittimenkin värinä suosin mustaa. Tuo mystinen, kaiken kertova tai kaiken salaava väri

 • Reply Niica 16/05/2016 at 14:49

  Seurapiirijuoja. Juon kahvini mieluiten läheisteni seurassa, vaihtaen kuulumisia tai vain nauttien siitä hetkestä

  Tuo mystinen kaiken kertova tai kaiken salaava väri musta.

 • Reply Noora / Villakoiria ja kissankarvaa 16/05/2016 at 15:34

  Mä olen sellainen herkuttelija. Eli juon kahvia tosi harvoin, ja kun juon, on se joku superherkku, kuten Café Mokka tai vaniljalatte. Mies on puolestaan meillä vannoutunut kahvinjuoja, ja juo kyllä useamman ison mukillisen päivittäin.

 • Reply Saana 16/05/2016 at 15:53

  Mä en arkisin juo kotona kahvia, koska meen töihin juomaan kahvit ja syömään aamiaisen. Viikonloppuisin tykkään ottaa rennosti ja keitellä kaikessa rauhassa kotona kahvit, yleensä jotain spesiaalikahvia. Viikolla tulee juotua niin hirveästi Juhla Mokkaa töissä, että kotona pitää olla jotain ihanaa tummapaahtoista kahvia! Nykyinen kahvinkeitin on aika surkea ja vaihdon tarpeessa, joten musta Legacy istuis mun pieneen keittiöön loistavasti.

 • Reply Julia 16/05/2016 at 16:50

  Olen oikeastaan aika huono kahvinjuoja. Juon vain silloin kun on pakko saada piristystä esim. kun olen päivystämässä töissä. Mieheni tykkää kahvista ja uusi keitin olisi toiminnallisesti varmasti hänen mieleen ja esteettisesti minun. 🙂

 • Reply Eleena 16/05/2016 at 18:21

  En juo kahvia päivittäin. Se kuuluu ennemmin viikonloppuihin, reissuihin ja niihin hetkiin, kun haluaa rauhassa istahtaa ja olla. Paljon maitoa, mieluiten vaahdotettua. Kahvinkeitintä en ole vielä tullut hankkineeksi, mutta noin tyylikäs löytäisi varmasti paikkansa!

 • Reply Satu 16/05/2016 at 18:53

  Sunnuntaikahvittelija kaipaa päivitystä Moccamasterille! Tässä on jotain F1-tyylistä! 🙂

 • Reply hanna 16/05/2016 at 20:11

  Aamulla kahvi maistuu parhaimmalta, kun sen saa nauttia rauhassa. Kahvitauko on rentoutumishetki arjen askareista.

 • Reply Elísabet 16/05/2016 at 20:16

  Olen kahvirakastaja, mitä tummempipaahtoista sen parempi ja vastajauhettujen papujen tuoksu – ah. Erikoiskahvit kauramaitoon ja kesäaikaan jääkahvit houkuttelee puoleensa. Tuo turkoosi keitin on ihastuttava, oi!

 • Reply Anna 16/05/2016 at 20:49

  Olen kahvinjuojana aikamoinen nautiskelija! 😀 Pidän melko tummasta kahvista ja sen tulee olla nin kuumaa, että juuri ja juuri pystyy juomaan. Usein lämmitänkin kuppini mikrossa kesken juonnin 😀 aamukahvi on saatava päivittäin! Kahvi ja kroisantti on paras yhdistelmä, mitä tiedän!! 🙂

 • Reply lilliputti 16/05/2016 at 22:31

  Hei,olen kahvin suuri kuluttaja. Aamupuuron jälkeen täytyy heti saada kahvia jotta oikeasti päivä alkaa,ja nyt kotiäitinä ollessa tulee kahvimukia kuljetettua mukana touhuissa. Tosin en saa kuppia juotua ikinä loppuun, viimeiset kylmettyneet kahvinrippeet kaadan pois. Hmm.. voisin kahvia kyllä vähentää!

 • Reply Laurs 16/05/2016 at 22:38

  Kiva arvonta! 🙂 Olen kyllä varsinainen aamukahvifiilistelijä, viikonloppuisin kahvin äärellä menee helposti kokonainen aamupäivä, ja arkena taas kahvikuppi on ihana ottaa käteen päivää toimistolla aloitellessa. Joskus myös kahvi aamubussissa maistuu tosi hyvältä ja herättelee uuteen päivään. Tykkään aina perussuodatinkahvista tilkalla maitoa, välillä kahvilassa herkuttelen cappuccinolla. Toivottavasti onni suosii!

 • Reply Milla 16/05/2016 at 22:40

  Oi, kahvi! Tuo musta elämän eliksiiri! Olen oppinut nauttimaan siitä vasta näin aikuisella iällä, mutta se olikin menoa sitten, kun vauhtiin pääsin 😀 Tummapaahto + kunnon maitovara = aaah! Aamukahvi on kahveista paras, mutta odotettuja ovat myös päivän muut kahvihetket. Keittimistä valkoinen ja musta ovat hienoja nekin, mutta turkoosi sopis meidän tulevaan keittiöön just eikä melkein. Turkoosilla mennään siis ja toivotaan, että arpaonni suosii.

 • Reply Elise H. 16/05/2016 at 22:45

  Ihana tuo keitin, joten olen ehdottomasti mukana arvonnassa 🙂
  Kahvi maistuu parhaalta aamulla maidon ja sokerin kanssa, ja miehelläni on melko samanlaiset mieltymykset. Tuo musta keitin olisi mieluisa 🙂

 • Reply Sonje 16/05/2016 at 22:54

  Mustan valitsisin. Itse juon nykyään kahvia lähes päivittäin, mutta en omista omaa kahvinkeitintä vaan ostan kahvin takewayna tai kahvilasta. Kahvinkeitin tulisi siis tarpeeseen.

 • Reply OJ 17/05/2016 at 00:21

  Juon kahvin lähes mustana, laitan yleensä ihan vähäsen maitoa ja joskus toki mustana. Kuuma kahvi tietty parempi kuin kylmä, mutta kyllä sitä kylmänäkin juo. Juhlamokka parasta.:) Valkoinen, sillä sopii sisustukseen vaikka toi turkoosikin on tosi upee. Tosi kivan näköinen keitin, varmaankin keittäisin paremmat kahvit kuin mun nykyisellä pressopannulla. 🙂

 • Reply JenniJ 17/05/2016 at 08:27

  Itse en juo edes päivittäin kahvia. Olen ennemmin se kahvinkeittäjä ja siinä onki hommaa kun meillä kuluu kahvia aivan älyttömästi. Ovi käy koko ajan ja pannu on kuumana 🙂 olispa kyllä tyylikäs keitin!

 • Reply Jaana 17/05/2016 at 11:19

  Kahvinjuojana olen sellainen että pari litraa kahvia menee päivässä. Puolen litran mukista se pitää hörppiä ettei lopu heti kesken. Hieno on kyllä keitin ja minulle käy väri kuin väri kunhan sillä hyvää kahvia tulee.

 • Reply Teija 17/05/2016 at 14:05

  Oon aina ollut kova juomaan kahvia. Tykkään aamuisin nautiskella rauhassa pari kuppia kahvia ja lueskella päivän uutiset.

 • Reply AnnikaH 17/05/2016 at 20:14

  En ole itse vielä kahvia oppinut juomaan. Tuon kahvinkeittimen ulkonäkö kyllä miellyttää silmääni. Jos voittaisin, keittelisin vieraille vielä paremmat kahvit

 • Reply maikku 17/05/2016 at 21:25

  Aamukahvit yleensä joudun arkisin juomaan kiireessä, joten viikonlopun kiireettömät aamukahvihetket ovat iihania =) Mielelläni keittelisin sumpit uudella keittimellä!

 • Reply Joliel 17/05/2016 at 22:05

  Olen intohimoinen kahvinjuoja! Aamukahvia pitää saada vähintään 2 isoa mukillista ja muutama muu kupillinen menee päivän mittaan.
  Makukin on kehittynyt tässä vuosien varrella, ja teini-iän suosikkini, eli vaalean paahdon ja maitotilkan sijaan nautin kahvini nykyään tummapaahtoisena, mustana ja pavut mieluummin vastajauhettuna. Vaikka rakastankin kahvia, en ole kuitenkaan mikään hifistelijä eli meiltä ei löydy Aeropressiä tai mutteripannua, ja suodatinjauhatus maistuu siinä missä muutkin. Ainoa, missä en tee poikkeusta on huoltoasemakahvi, eli siihen en sorru edes pahimmissa kofeiinin puutostiloissa, sillä se on lähes poikkeuksetta aina pilalle palanutta ja tuntikaupalla pannussa seissyttä, yäk!

 • Reply Lisli 17/05/2016 at 22:34

  Ohhoh mikä kaunokainen! Aamukahvi on itselleni eh-do-ton, ilman sitä ei päivät lähde käyntiin 🙂

 • Reply Ella 18/05/2016 at 09:55

  Voisin sanoa itseäni aika monipuoliseksi kahvin juojaksi, koska juon sitä aikalailla fiiliksen mukaan. Rakastan kahvin makua, varsinkin maito tilkan kanssa. Mutta kaiken arjen ja koulun hässellyksen keskellä aina siitä ei kerkeä nauttimaan haluamallaan tavalla, mutta kouluhommien tekemisessä se on kyllä ykkös apuri. Nimittäin joskus kahvikupposen juo nopeasti ennen lähtöä antamaan virtaa ja se auttaa lopettamaan pilkkimisen… Parasta kuitenkin kahvi on hitaina aamuina kun siitä saa nauttia aamupalan kanssa ja varsinkin kesällä terassilla! 🙂

 • Reply Emily 18/05/2016 at 10:32

  Olen melko alioittelija ja siksi tulisi heti alkuun esimmäiseksi keittimeksi hyvä keitin tarpeeen!

 • Reply Nina 18/05/2016 at 10:38

  Ennen en niinkään kahvista välittäny, mutta nykyään musta on tullu ihan kahvinjuoja:) Saatan yksin kotona ollessa itelleni keittää kupillisen ja nauttia sen parvekkeella viltinmutkassa tai tietokoneella töitä tehden. Tuo keitin näyttää muuten ihan älytttömän hienolta! Tollanen valkonen ois täydellinen meidänkin keittiöön.

 • Reply Merja 18/05/2016 at 13:02

  Olen hiljan päivittänyt oman keittimeni hyvälaatuiseksi, mutta sisarellani on joku randomvanhus. Se on joskus epäluotettavakin. Kyllähän se sumpit keittää, mutta sisareni ansaitsi laatukeittimen.
  Hän juo kahvinsa mustana, joten maku paljastuu, kun ei mitään sekoittele mukaan.
  Aikainen töihin lähtö alkaa kahvikupillisella, saisi olla hyvää.
  Värimaailma, jos mä sen valitsisin vois olla valkoinen, musta ei mahdoton sekään, mutta tuskin turkoosi.
  Pidän peukkuja hänen puolestaan.

 • Reply Heidi 18/05/2016 at 14:58

  Juon kahvia vain silloin tällöin, mieluiten vaahdotetun maidon kera tai sitten tuhtina espressona. Vuosi sitten meille kotiutui kahvimylly ja sen jälkeen on kahvinjuonti lisääntynyt. Oi, kuinka hyvältä tuoksuukin tuorejauhettu kahvi! Jos tarjolla on vain tavallista suodatinkahvia (ja huono kahvinkeitin) niin juon mieluummin kupin teetä.

 • Reply Matleena 18/05/2016 at 17:31

  Kahvinjuojana olen varmasti niin tavallinen- aamukahvi maidolla, viikonloppuisin ehkä kaksi kuppia.
  Vaikka on kaikkia mahdollisia erikoiskahveja niin kyllä vain ihan tavallinen kahvi pitää pintansa.
  Muotoilultaan kyllä tosi nätti kahvinkeitin, mä kallistuisin valkoisen puolelle, jotenkin niin raikas

 • Reply Riitta Kaipio-Vihmalo 18/05/2016 at 19:18

  Olen satunnainen päiväkahvien kahvinjuoja. Paitsi, joka perjantai töiden jälkeen käyn ihan yksin juomassa jonkun erikoiskahvin kahvilassa ehkä jonkun herkkuleivonnaisen kera, ennen kuin suuntaan kotiin. Kahvi aloittaa ihanasti viikonlopun.

 • Reply Pamsuli 18/05/2016 at 19:26

  En ole vielä vuoteen juonut ensimmäistäkään kahvikuppia, mutta nyt ajatus vaikuttaisi jo vähän houkuttelevalta. 🙂 Että ehkä siihen tarvitsisi ensimmäiseksi laadukkaan kahvinkeittimen. Väriksi valikoituisi valkoinen.

 • Reply Pamsuli 18/05/2016 at 19:28

  Hih. Siis en ole 35 vuoden ikään mennessä juonut vielä ensimmäistäkään kahvikuppia. Joten nyt olisi ehkä aika. 🙂

 • Reply susa 18/05/2016 at 21:15

  Kahvinjuojana olen ehdoton: heti ensimmäisenä aamulla ja maidon kera! Minullakin on ikuisena ongelmana musta vai turkoosi. Kaikki kodinkoneemme ovat mustia, joten se olisi turvallinen vaihtoehto. Tämän keittimen kohdalla olisin villimpi ja valitsisin turkoosin 🙂

 • Reply Jontusa 18/05/2016 at 22:40

  En ole koskaan oppinut juomaan kahvia, mutta jos tuollaisen keittimen voittaisin niin valitsisin valkoisen keittimen ja keittäisin sillä kahvit niin miehelleni kuin vieraillekin. 🙂

 • Reply Sanna P 19/05/2016 at 08:21

  Aamukahvi on ehdottomasti se tärkein. Ja vielä kun sen saa juoda ilman kiirettä. 🙂 Siihen ei aina tosin ole mahdollisuutta näin lapsiperheessä.
  Oon aika musta-valkoinen sisustaja, mutta meidän valko-harmaan keittiön ainoana väripilkkuna on kohta viitisen vuotta ollut pinkki moccamaster.
  Jo jonkin aikaa olen haaveillut vaihteeksi taas mustasta tai valkoisesta keittimestä, varmaankin mustaan päätyisin, mikäli voitto osuisi kohdalle.

 • Reply Tärrä 19/05/2016 at 09:40

  Lyhyesti sanottuna kahvi hetket on sitä omaa aikaa… 🙂 Vain minä ja kahvi 😀

 • Reply Eeva 19/05/2016 at 11:43

  Olen juonut kahvia jo niin kauan, etten oikeastaan muista milloin aloitin. Muistan vain halunneeni ottaa osaa kahvinjuontiin jo ihan pienenä, koska koko tapahtuma oli kotonani aina sosiaalinen tapahtuma; lopetetaan se, mitä ollaan tekemässä ja keräännytään yhdessä pöydän ääreen. Kahvin kanssa sai usein myös ottaa jotain pientä makeaa. Kun olin 10 -vuotias olin perheeni kanssa lomalla Italiassa. Erikoiskahvit olivat tuolloin vielä Suomessa melko harvinaisia, ja ihastuin täysin erilaisiin kahviannoksiin. Erityisesti pidin espressosta. Tarjoilijat eivät tahtoneet uskoa, että 10-vuotias pikkutyttö haluaa tilata tuplaespressoja, ja usein he toivatkin vitsinä kahvin mukana minulle myös sytkärin, savukkeen ja päivän sanomalehden.:)

  Mieluisin värivaihtoehto kahvinkeittimelle olisi turkoosi.

 • Reply Raisa 19/05/2016 at 17:22

  Olen oikea kahvikissa. Kahvia menee lähes 10 kupillista päivässä. Aamukahvihetki on parasta, kun muut vielä nukkuvat.Saan siemailla kahvin ihan rauhassa ja aloittaa uuden päivän sitten virkeänä. Hieno on keitin!!

 • Reply Tirlittan 19/05/2016 at 20:28

  Täällä ilmoittautuu kahvin suurkuluttaja. Kahvi hyvässä seurassa ja kiireettömyys – onko parempaa! Kahvi on aina hyvä syy tavata ihmisiä, koska kukapa nyt hyvästä kahvista voisi kieltäytyä! Tuo turkoosi väri,oij!

 • Reply Hennas 19/05/2016 at 22:42

  Olin pitkälle aikuisikään ehdottomasti enemmän tee -ihminen. Join silloin tällöin myös kahvia, vaikka en oikeastaan edes pitänyt siitä. Vuosien aikana olen löytänyt oman tapani juoda kahvia ja nykyisin se menee jopa teen ohi. Juon mielelläni aamuisin yhden kupillisen kahvia maidolla ja iltapäivällä toisen samanlaisen. Tykkään ehdottomasti enemmän tummapaahtoisesta kahvista, joka sekoitetaan reiluun kupilliseen kuumaa maitoa.

 • Reply Katariina 20/05/2016 at 00:45

  Ite en juo ollenkaan kahvia, mutta miehelleni keittelisin mielellään tuollaisella valkoisella kahvit.

 • Reply kaisu 20/05/2016 at 10:09

  Ei lähde aamu täälläkään käyntiin ilman kahvia! Keski-eurooppassa asustellessa oppi kyllä arvostamaan kunnon perinteistä suomalaista suodatin kahvia. Kahvilassa työskennellessäni rupesivat erikoiskahvit puuduttamaan jo parin kuukauden jälkeen. Eli täältä pisteet kyllä kotona keitetylle kahville. Sunnuntaina hyvin nukutun yön jälkeen on aivan parasta aloittaa aamu hyvällä kahvilla ja istua parvekkeelle järvimaisemiin.
  Todella yllätynyt kuinka upea desing obh:lta! Klassinen musta sopisi meidän keittiöön 😉

 • Reply emmisisko 20/05/2016 at 20:34

  Mie juon kahvini aina aamuisin, en tiedä parempaa hetkeä kuin se, kun saa juoda aamukaffen kaikessa rauhassa päivän lehden kanssa. Kahvini keittelen mielellään Bialetti-mokkapannulla ja päälle kuumaa maitovaahtoa. Tuollanen Legacy nopeuttaisi aamukaffien keittoa ihan älytön ja olisi mieluinen perheenjäsen meidän keittiöön. Ja niin, mustahan se olisi minunkin valintani!

  Ihanaa perjantaita sinulle! 🙂

 • Reply Marjut 21/05/2016 at 06:39

  Aamulla iso kuppi kahvia, muuten ei tulekkaan juotua kahvia päivän aikana.
  Ihana keitin!!

 • Reply Pia 21/05/2016 at 08:14

  Kahvi on välttämättömyys arkena ja herkkua viikonloppuna 😀 meillä on kaapissa aina halvempi arkikahvi ja viikonlopulle oma kalliimpi herkkukahvi ja se on varsin toimiva.

  Keitin on kyllä kaunis ku mikä!

 • Reply hannannaa 21/05/2016 at 08:50

  Ahne kahvinjuoja! Aamu ei lähde käyntiin ilman isoa Taika-mukillista kahvia ja päivän mittaan tulee useamman kerran kahvit keitettyä..

 • Reply Siukku 21/05/2016 at 13:45

  Kahvi kuuluu jokaiseen päivääni ja monta kertaa:) Kahvihetki on nautinto ja kahvia olen juonut aina. Tuo turkoosi kahvipannu on herkullisen värinen.

 • Reply ryms 21/05/2016 at 22:06

  Juon kahvia, ja paljonkin. Erityisesti nautin, kun saan aamukahvini rauhassa itsekseni, joko kotona tai töissä. Kahvi on paitsi polttoainetta kofeiiniriippuvaiselle, myös arjen nautintoa.

 • Reply Sandy 22/05/2016 at 01:23

  Kotona nautin joka aamu latten aamupalan yhteydessä. Se onkin lempikahvijuomani. Suodatinkahvista opin tykkäämään vasta muutama vuosi sitten kun oivalsin, että niissä nimenomaan tummapaahtoiset ovat niitä hyviä. Kotona minulla ei ole suodatinkahvinkeitintä, joten sellaiset kahvit nautin aina ystäväni luona vieraillessa 🙂

 • Reply Laura 22/05/2016 at 10:11

  Vasta viime vuosina olen alkanut kahvia säännöllisemmin juomaan. Nyt aamun kahvihetki kuuluu päivittäiseen rytmiin, joskus tulee juotua myös päivällä kupillinen.

 • Reply Kaissu 22/05/2016 at 11:35

  Itse en ole vielä oppinut kahvia juomaan, mutta keittelen vieraille kyllä. valkoinen keitin on suosikkini!

 • Reply Teresa 22/05/2016 at 11:56

  Minulle aamukahvit maistuu parhaiten. Rauhallinen oma hetki josta päivä lähtee käyntiin mukavasti.

 • Reply pöllö 22/05/2016 at 22:34

  Itse en juo kahvia, mutta mieheni sen sijaan hörppii varmaan kuusi kupillista päivässä. Hänelle soisin kyllä uuden keittimen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.