CREATIVE WINNER!

Hei! Täällä on totuteltu vauva-arkeen, mikä tietysti heti näkyy blogissa. Jännä miten tuollainen alta nelikiloinen otus työllistää, vaikka hän pääosin vain nukkuu ja syö. Vielä ei voi puhua mistään tarkasta päivärytmistä, vaikka tiettyä samankaltaisuutta vuorokaudessa ehkä alkaa jo olla. Yöt vauva on nukkunut melko hyvin, tosin toistaiseksi joka yöhön on sisältynyt parin tunnin hereilläolojakso. En olisi kyllä selvinnyt näitä paria viikkoa ilman merimiestä, jonka ansiosta olen aamuisin saanut nukkua vähän ekstraa..


lasiasetelma

Jotta asiat eivät menisi aivan retuperälle täällä blogissa, on aika julistaa Creative-arvonnan voittaja eli henkilö, joka saa omakseen Sound Blaster Roar 2 -kaiuttimen! Suosin jälleen satunnaislukugeneraattoria, joka valitsi voittajaksi Annikan, onnittelut! Laitan sinulle s-postia!

Annika

Kaiutin tulisi kotiin, mutta myös tarvittaessa kulkisi mukana reissussa 🙂


Kuvissa jälleen kerran keittiötä, joka täydentyi Ikean Sinnerlig-matolla. Ruskea pullo/vaasi on kirppislöytö kahdella eurolla – juuri kun luulin, että vanhojen maljakoiden aika olisi ohi, niin johan se kuume nosti uudelleen päätään 🙂

3 thoughts on “CREATIVE WINNER!

 • Reply Annika 30/04/2016 at 06:35

  Jee, kiva 🙂 Kiitos!

 • Reply Annika 15/08/2016 at 16:23

  Moi!

  Voitinkohan sittenkään kaiutinta, kun ei mitään ole kuulunut?

  • Reply Maiju 15/08/2016 at 17:30

   Hei, kaiutin on lähtenyt ja saapunut perille jo yhdelle Annikalle!

Leave a Reply

Your email address will not be published.