DIY TINY SHELF

Heippa! Onpa ollut viikko, aikalailla raskain mitä hetkeen. Pääsiäisen jälkeen meillä alkoi riehua kunnon influenssa – poika sairastaa nyt viidettä päivää ja tyttö aloitti eilen. Merimies on sentään ehtinyt jo joten kuten toipua. Kaikilla on ollut korkea kuume ja sen päälle kamala yskä. Yöt on mennyt lapsia hoitaessa ja siitä johtuva stressi ja väsymys on saanut koko synnytyksenkin tuntumaan kaukaiselta asialta. Onneksi päikkäreillä on saanut edes vähän tilannetta korjattua..


Ruokakirja ja Stropp-pidike saatu

tauluhylly keittiossaruokakirja cozy

Mutta jottei postaus menisi pelkästään valitukseksi, niin laitan pari kuvaa keittiön uudesta lisäfiksauksesta. Oon huomannut, että monet sisustuslehdet ja -blogit pullistelevat tällä hetkellä kuvia upeista vanhemmista arvoasunnoista, joille on yhteistä näyttävät ja koristeelliset jalka-, lattia- ja seinälistat. Halusin tätä trendiä pienen palan meillekin eli hain rautakaupasta yhden riman paksuinta kattolistaa. Kiinnitin siihen ruuveilla toisen kapeamman listan ja paklasin raot umpeen. Tämä tuli tehtyä itse asiassa jo pari viikkoa sitten, mutta homma jäi kesken hetkeksi.

Halusin, että lista uppoaa seinään eli maalasin sen saman sävyiseksi. Lista kiinnitettiin ruuvaamalla se kahdesta kohtaa kiinni – tosin tässäkin oltiin nyt laiskoja eli ruuvin kannat jäivät toistaiseksi näkyviin. Ehkä jossain vaiheessa paklaan ne piiloon.. Joka tapauksessa hyllystä tuli ihan kiva eli siihen voi nyt vaihdella tauluja, kirjoja sekä muita pieniä esineitä fiiliksen mukaan! 🙂 Tuolle Riikka Kantinkosken ja Kaisa Niemisen Ruokakirjalle muuten iso suositus, sillä siihen on kyllä koottu sesonkien mukaisesti kaikki keskeisimmät arkiruoat, mitä mieleen tulee. Aivan loistava ja tyylikäs lahja vaikka vastavalmistuneelle, joka on muuttamassa omaan kotiin!


tauluhyllyt listasta puukulhotstropp

Hi! Three out of four in our family have been very ill for the past gone week, so this one has been a pretty tuff week for all of us. I´m the lucky survivor so far… I started this tiny shelf project some weeks ago and now it was time to finish it. I used regular crown molding (is that a correct word?) in the highest form I could find and attached it with some other piece of wood. Then some paint and two screws and it was done! I think it came out nicely, and offers good space for posters, books and other small stuff I want have on “display” here above the dining table 🙂

3 thoughts on “DIY TINY SHELF

 • Reply HANNA 03/04/2016 at 19:07

  Ai onko ohjeet kasattu sesonkiajattelun mukaan? No sit kiinnostaa erityisen paljon!

  Ps. Toi harmaa on niin nätti ja pyöreä pöytä sopii hyvin!

 • Reply Isla 05/04/2016 at 07:25

  – niin fresh!

  Mahtavaa päivää!

 • Reply Janika 06/04/2016 at 19:38

  Ihan huippu idea tuo lehtilenkki! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.